• 1398/07/16 - 12:15
  • تعداد بازدید : 122
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان یزد خبر داد:

اجرای طرح رتبه ‌بندی کشتارگاه‌های صنعتی طیور در استان یزد

مدیرکل دامپزشکی استان یزد گفت: طرح درجه‌بندی کشتارگاه های صنعتی طیور در استان از اول آبان ماه اجرا و کشتارگاه‌ها به دو سطح A وB درجه‌بندی می‌شوند.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد، علی‌اکبر حدادزاده گفت: طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در سراسر کشور از جمله استان یزد اجرا و کشتارگاه‌های مرغ بر اساس امکانات موجود به سه سطح +A، A وB  درجه‌بندی می‌شوند.

حدادزاده تصریح کرد: تخلیه اندرونه در کشتارگاه های درجه A و +A کاملا به صورت اتوماتیک، توسط خط 2 صورت می گیرد، اما در کشتارگاه های درجه B با خط یک انجام می‌شود.

وی گفت: با توجه به اینکه در خط  اتوماتیک 2 همه اندرونه مرغ به همراه تمامی چربی های شکمی خارج می شود ضایعات مرغ های رتبه    A+ و  A به مراتب کمتر است. بنابراین برای مردم نیز از نظر مصرف و قیمت به صرفه‌تر خواهد بود.

نامبرده اذعان کرد: تمامی کشتارگاه‌های رتبه بندی شده از نظر بهداشتی مورد تأیید هستند، اما بر اساس کیفیت تولیدشان درجه‌بندی شده‌ و قیمت‌ آن ها متفاوت می باشد که عملا برای مصرف‌کننده تفاوتی ندارد، چرا که وقتی مصرف‌کننده مرغ درجه B را می‌خرد به همان میزانی که پول کمتری پرداخت کرده است، ضایعات را بیرون می‌ریزد.

وی تصریح کرد: با عملی شدن این طرح دیگر عناوینی با مضمون مرغ سبز، بدون آنتی بیوتیک، ممتاز و... وجود ندارد و تمام این موارد در قالب سه سطح +A، A و B معرفی می شوند.

مدیرکل دامپزشکی استان یزد در پایان خاطر نشان کرد:  لفافه سطح +A دارای نوار سبز، A دارای نوار آبی و B دارای نوار نارنجی می باشد.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 244567
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه