مدیرکل دامپزشکی استان یزد خبر داد:
اجرای طرح رتبه بندی کشتارگاههای صنعتی طیور در استان یزد
مدیرکل دامپزشکی استان یزد گفت: طرح درجهبندی کشتارگاه های صنعتی طیور در استان از اول آبان ماه اجرا و کشتارگاهها به دو سطح A وB درجهبندی میشوند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد، علیاکبر حدادزاده گفت: طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در سراسر کشور از جمله استان یزد اجرا و کشتارگاههای مرغ بر اساس امکانات موجود به سه سطح +A، A وB درجهبندی میشوند.
حدادزاده تصریح کرد: تخلیه اندرونه در کشتارگاه های درجه A و +A کاملا به صورت اتوماتیک، توسط خط 2 صورت می گیرد، اما در کشتارگاه های درجه B با خط یک انجام میشود.
وی گفت: با توجه به اینکه در خط اتوماتیک 2 همه اندرونه مرغ به همراه تمامی چربی های شکمی خارج می شود ضایعات مرغ های رتبه A+ و A به مراتب کمتر است. بنابراین برای مردم نیز از نظر مصرف و قیمت به صرفهتر خواهد بود.
نامبرده اذعان کرد: تمامی کشتارگاههای رتبه بندی شده از نظر بهداشتی مورد تأیید هستند، اما بر اساس کیفیت تولیدشان درجهبندی شده و قیمت آن ها متفاوت می باشد که عملا برای مصرفکننده تفاوتی ندارد، چرا که وقتی مصرفکننده مرغ درجه B را میخرد به همان میزانی که پول کمتری پرداخت کرده است، ضایعات را بیرون میریزد.
وی تصریح کرد: با عملی شدن این طرح دیگر عناوینی با مضمون مرغ سبز، بدون آنتی بیوتیک، ممتاز و... وجود ندارد و تمام این موارد در قالب سه سطح +A، A و B معرفی می شوند.
مدیرکل دامپزشکی استان یزد در پایان خاطر نشان کرد: لفافه سطح +A دارای نوار سبز، A دارای نوار آبی و B دارای نوار نارنجی می باشد.
نظر دهید