• 1399/06/12 - 15:32
  • تعداد بازدید : 260
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان یزد:

لزوم تشکیل کارگروه تخصصی دفع آفات و امراض دامی

با توجه به وجود هشتصد نوع بیمای مشترک با منشا دامی، دامپزشکی نقش اساسی در پیشگیری و کاهش هزینه برای صنعت دامداری و کمک به اقتصاد استان دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد، علی فاتحی نیا در دیدار با رییس ستاد مدیریت بحران استان، بر لزوم پیشگیری از بیماری های مشترک دامی تاکید کرد و گفت: کمبود نیرو و تجهیزات از عوامل ایجاد بحران می باشد که نیازمند همکاری ارگان های مربوطه به منظور جلوگیری از این امر می باشد.

وی تصریح کرد: پرسنل دامپزشکی وظیفه حراست از سرمایه عظیم ملی را دارند و با کار میدانی در پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیردار دامی و انجام اقدامات بهداشتی و نظارتی عمل می کنند و در شرایط خاص با همکاری نهاد های دیگر  همچون: شهرداری، سپاه، نیروی انتظامی و ...به هدف خود جامه عمل می پوشاند.

فاتحی نیا  در راس عوامل بحران به بیماری های آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و تب برفکی اشاره کرد و افزود: در چندسال اخیر با درایت دامپزشکی این بیماری ها به طور قابل ملاحظه ای کنترل شده است؛ اما با توجه به موقعیت استان یزد و قرار گیری آن در چهارراه مواصلاتی و سختی کنترل تردد و امکان ورود عوامل بیماری زا با عبور دام آلوده، وجود کمیته دفع آفات و بیماری های دامی و برگزاری جلسات و تبادل اطلاعات و شرح فعالیت ها امری ضروری می باشد.

در ادامه شاکری‌شمسی با اشاره به شاخصه قانون مدیریت بحران کشور مبنی بر پیشگیری، فعالیت دامپزشکی در راستای برگزاری مانورهای های دورمیزی به منظور ایجاد هماهنگی و آمادگی دستگاه های مربوطه در شرایط ایجاد حوادث غیرمترقبه را امری مهم خواند و بر لزوم وجود مانورهای میدانی تاکید کرد و افزود: در صورت نیاز آمادگی لازم جهت پای کار آوردن سایر دستگاه ها در راستای پیشگیری از بحران های مربوط به دامپزشکی را داریم و مساعدت لازم را انجام خواهیم داد.

  • گروه خبری : اسلایدر
  • کد خبر : 255271
کلمات کلیدی
لینک کوتاه