مدیر کل دامپزشکی استان در دیدار با امام جمعه مهریز عنوان کرد:
ذبح دام در عید قربان در مهریز فقط درکشتارگاه صنعتی صورت می گیرد
مدیرکل دامپزشکی استان یزد گفت: امسال بخاطر شیوع ویروس کرونا و پیشگیری از این بیماری، ذبح دام در روز عید قربان در مهریز فقط در کشتارگاه صنعتی انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد؛ علی فاتحی نیا در دیدار با امام جمعه مهریز افزود: همچنین قربانگاه برای عید قربان در این شهرستان محلی تعیین نشده است از شهروندان می خواهیم که ذبح دام در این روز قربان در کشتارگاه انجام دهند.
وی اضافه کرد: تمامی کشتارگاهها به خصوص در مهریز در روز عید قربان از ساعت هفت صبح الی ۱۳ برای ذبح رایگان در خدمت مردم است.
وی با بیان اینکه اکیپهای مختلف در این زمینه آموزشهای لازم برای نظارت بر روند کشتار و حتی حمل و نقل این دام ها را دیدهاند اظهار داشت: برای رعایت جوانب احتیاط و جلوگیری از انتشار سایر بیماریهای مشترک میان حیوان و انسان از هر گونه کشتار غیر مجاز جلوگیری و کشتار دام تنها باید در کشتارگاههای مجاز و با نظارت اکیپهای دامپزشکی صورت پذیرد.
مدیرکل دامپزشکی استان یزد ادامه داد: افراد به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند و از خرید دام زنده یا گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه دامپزشکی ذبح و عرضه میشود، خودداری کنند.
وی اضافه کرد: در تمام کشتارگاه های استان اعم دام سبک و سنگین و طیور زیر نظر بازرسان بهداشتی دامپزشکی و روحانیون ناظر ذبح شرعی انجام می شود این نظارت ها برای حفظ سلامت مصرف کننده، ضروری است.
فاتحی نیا با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری بنام جهش تولید افزود: تمام نیروهای این اداره کل و نیز نیروهای شاغل در بخش خصوصی حوزه دامپزشکی با تلاش بیوقفه و به کارگیری تمامی توان خود برای رسیدن به اهداف مورد نظری که در راستای تحقق شعار سال است، گام بر میدارند.
مدیرکل دامپزشکی استان یزد از روحانیون خواست در زمینه کشتار دام در مراکز مجاز اطلاع رسانی کنند زیرا در کشتارهای غیر مجاز، وضعیت بهداشتی لاشه مشخص نیست و هیچ گونه نظارتی صورت نگرفته است و سلامت جامعه را به خطر می اندازد.
امام جمعه مهریز هم ضمن قددرانی از فعالیت های دامپزشکی استان گفت: برخی از قصابان این شهرستان گوشت خود را از کشتارگاه تهیه نمی کنند انتطار این است در این زمینه نظارتهای بیشتری صورت گیرد.
عبدالرضا محیالدینی افزود: برخی از مردم با توجه به اطلاعرسانی های صورت گرفته هنوز دام خود را در معابر و اماکن عمومی به ویژه در ماه محرم ذبح می کنند که این سلامتی مردم را به خطر می اندازد.
وی به نگهداری دام در برخی محلات و منازل اشاره کرد که موجب نارضایتی و به خطر افتادن سلامت شهروندان است و نظارت دامپزشکی و سایر دستگاههای مسوول را خواستار شد.