• 1401/04/26 - 12:28
  • تعداد بازدید : 183
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
آموزش، زمینه ساز پیشگیری از شیوع بیماری ها

دامداران استان با راه های پیشگیری از شیوع بیماری تب مالت آشنا می شوند

تب مالت یکی از بیماری‌های مشترک بین‌ انسان و دام است که شایع‌ترین راه انتقال آن، مصرف لبنیات غیر بهداشتی و خام مانند شیر نجوشیده و پنیر تازه محلی است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی، با بیان اینکه این بیماری از طریق گوشت، تماس و تنفس نیز می‌تواند منتقل شود گفت: آموزش دامداران می تواند تأثیر بسزایی در کنترل و پیشگیری از بیماری تب مالت ایفا نماید. لذا کارشناسان دامپزشکی استان ضمن مراجعه به دامداری های استان و انجام خونگیری و تست کنترل بیماری، آموزش های لازم در راستای پیشگیری از بیماری را به دامداران ارائه می نمایند.

هادی زارع گفت: آموزش در کنار انجام واکسیناسیون و خونگیری از دام و تست بیماری نقش مهم در پیشگیری از شیوع بیماری تب مالت به ویژه در مناطق روستایی ایفا می نماید.

زارع در خصوص نحوه پیشگیری از بیماری تب مالت در دام‌ تصریح کرد: تزریق واکسن بروسلوز برای جلوگیری از گسترش این بیماری در دام ‌های نابالغ و کشتار دام‌هایی که تست بروسلوز آن ها مثبت شده است جزو برنامه های دامپزشکی استان می باشد.

وی به دامداران توصیه نمود: به منظور کنترل بیماری در گله خود ضمن خودداری از خرید دام هایی که پیشینه بهداشت ندارند نسبت به انجام واکسیناسیون در دام های واجد شرایط اقدام نمایند و ضمن رعایت پوشش بهداشتی زمان حضور در محل دامداری و شیر دوشی از خوردن شیر خام قبل از جوشاندن خودداری کند و جنین سقط شده را با استفاده از تجهیزات حفاظت فردی در محل مناسبی دفن بهداشتی نمایند و با همکاری لازم با دامپزشکی کمک کننده در امر پیشگیری از بیماری در استان و حفظ سلامت شهروندان باشند.

  • گروه خبری : اسلایدر
  • کد خبر : 288413
روابط عمومی   قدیم

روابط عمومی قدیم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه