مدیر کل دامپزشکی استان یزد در بیان دستآوردهای دامپزشکی پس از انقلاب گفت:
ارائه خدمات بهداشتی دامپزشکی در استان ارتقاء چشمگیری داشته است
مدیرکل دامپزشکی استان یزد گفت: خدمات مورد ارائه دامپزشکی قبل و بعد از انقلاب قابل مقایسه نمی باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد، علی فاتحی نیا ضمن تبریک ایام الله دهه فجر گفت: پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، لوحی زرین در تاریخ معاصر ایران و حاصل مجاهدت ها و جان فشانی های مردان وزنان آزاده میباشد که با از خودگذشتگی آرامش امروز را برای مردم فراهم کردند. لذا دهه فجر فرصت مغتنمی است که یادآور خون شهدا و قدردان زحمات خانوادههای معززشان باشیم.
فاتحی نیا در ادامه به بیان پیشرفتهای دامپزشکی در دوران بعد از انقلاب اسلامی پرداخت و تصریح کرد: در حال حاضر تعداد… نیروی متخصص ومتعهد دامپزشک در استان در حال صیانت از سرمایههای دامی استان و خدمت رسانی به شهروندان میباشند که با قبل از انقلاب قابل قیاس نمیباشد.
وی در ادامه با بیان آنکه ارتقا سطح بهداشت عمومی جامعه یکی از مولفههای مهم در پیشرفت جوامع میباشد؛ از نقش مهم دامپزشکی در این مهم یاد کرد و افزود: ریشه کنی بیماری مهلک طاعون گاوی که قبل از انقلاب باعث نابودی بخش عظیمی از سرمایه دامی بوده است نمونهایاز اقدامات شاخص دامپزشکی در این عرصه میباشد.
وی افزود: در حال حاضر نیز اقدامات دامپزشکی در پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و حیوان از جمله بیماریهای آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، بیماری مهلک تب کریمه کنگو، بیماری هاری، تب مالت و سل قابل توجه میباشد.
نامبرده تصریح کرد: درحال حاضر خدمت رسانی تعداد ۹۱ بیمارستان دامپزشکی، آزمایشگاه، کلینیک، داروخانه، شرکت پخش دارو و واکسن و مرکز مایه کوبی تاثیر بسزایی در حفظ سرمایههای دامی استان و بهداشت عمومی جامعه دارد و این در حالی ست که قبل از انقلاب هیچ واحد درمانی و داروخانهایدر استان وجود نداشته است.
این مقام مسئول با اشاره به وجود ۲ کشتارگاه صنعتی دام، ۵ تعداد کشتارگاه صنعتی طیور، ۵ تعداد کشتارگاه صنعتی بلدرچین، ۶ واحد قطعه بندی و بسته بندی گوشت قرمز با ظرفیت ۲۶ تن در روز و ۱۶ واحد قطعه بندی و بسته بندی مرغ و ماهی به ظرفیت ۴۹/۵ تن که تحت نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی فعالیت مینمایند؛ گفت: وجود این واحدها نقش بسزایی در ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه ایفا نموده است.
فاتحی نیا با اشاره به صادرات ۲۲۹۸۸۴ جلد سالامبور، ۱۶۶۰۸۰۰ کیلوگرم پا و پنجه مرغ، ۲۳۰۳۳۹ کیلوگرم دنبه گوسفندی، ۲۲۰۹۰ کیلوگرم محصولات لبنی، ۸۹۰۰۰ عدد تخم نطفه دار کبک، ۵۰۰۰۰ کیلوگرم آلایش غیرخوراکی، ۲۵۰۰۰ کیلوگرم پودر گوشت، از استان به کشورهای به کشورهای ویتنام، کامبوج، تایلند، عراق، قرقیزستان، پاکستان، گرجستان و افغانستان گفت: دامپزشکی با تمام قوا در حال تلاش برای خودکفایی و افزایش رونق تولید در استان میباشد.
مدیرکل دامپزشکی استان در پایان گفت: ادامه دهنده راه شهدا و حافظ آرمانهای انقلاب هستیم و در نیل به این مهم از هیچ تلاشی فروگذار نمیکنیم.
نظر دهید