• 1399/12/20 - 07:15
  • تعداد بازدید : 374
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس اداره نظارت بر بهداشت فرآورده های خام دامی اداره کل دامپزشکی استان یزد خبر داد:

دامپزشکی در قالب اکیپ های ثابت و سیار در استان یزد بر عرضه فرآورده های خام دامی درایام نوروز نظارت می کند

رئیس اداره نظارت بر بهداشت فرآورده های خام دامی اداره کل دامپزشکی استان یزد از اجرای طرح تشدید نظارت بر فرآورده های خام دامی در ایام نوروز خبر داد.

تشدید نظارت در ایام نوروز

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد؛ سید مهدی موسوی پور گفت: به منظور حفظ سلامت شهروندان محترم طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی توسط اداره کل دامپزشکی استان یزد و همزمان با سراسر کشور از تاریخ 1399/12/25 در سطح استان آغاز و تا تاریخ 1400/01/14 این طرح با همکاری و مساعدت سایر ادارات مرتبط ادامه خواهد داشت. در این طرح مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی توسط ناظران بهداشتی این اداره کل مورد بازرسی قرار می گیرند. 

وی در ادامه با بیان این مطلب که نظارت‌ها در ایام نوروز امسال تفاوت‌هایی با سال‌های گذشته دارد گفت: با توجه به همه گیری کروناویروس کارشناسان این اداره کل در کنار نظارت بر تولید و عرضه بهداشتی فرآورده های خام دامی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این واحدها نیز نظارت دارند و مورد دیگر استفاده بازرسان از سامانه آنلاین نظارت بهداشتی دامپزشکی می باشد که از بهمن ماه سال جاری در استان راه اندازی و مورد استفاده قرار گرفته است.

این مقام مسئول گفت: تمهیدات لازم در خصوص اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز بدین شرح می باشد:

 
- ساماندهی تعداد 13 اکیپ ثابت و تعداد16 اکیپ سیار نظارتی دامپزشکی در سطح استان که در دو شیفت کاری و از ساعت8 صبح تا ساعت 20 (8 شب) نسبت به بازرسی از اماکن تحت پوشش که شامل مراکز توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی،رستورانها،هتل ها،چلوکبابی ها و سایر اماکنی که از فرآورده های خام دامی برای طبخ غذا استفاده میکنند با همکاری مرکز بهداشت استان، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی ، کشتارگاه های دام و طیور،سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی و کارگاه های بسته بندی فرآورده های خام دامی اقدام نمودند.
 
- موارد خاص درنظر گرفته شده، شامل جلوگیری از فعالیت خودروهایی که مبادرت به عرضه فرآورده های خام دامی در جاده ها و معابر عمومی می نمایند با هماهنگی ارگانهای ذیربط و برنامه ریزی تداوم خدمات کشتارگاه های دام و طیور در ایام تعطیلات نوروز.
 
وی همچنین خاطرنشان شد جهت تهیه فرآورده های خام دامی، شهروندان محترم باید به نکاتی توجه کنند که از مهمترین آنها می‌توان به نکات ذیل اشاره نمود:
1- فرآورده دارای برچسب مشخصات باشد . از خرید فرآورده ای  که فاقد مشخصات می باشد خودداری کنند .
2- به خصوصیات ظاهری و ارگانولپتیک آن فرآورده دقت کنند .
3- مشخصات و نام کارگاه بسته بندی 
4- کد پروانه بهره برداری واحد بسته بندی از اداره کل دامپزشکی استان یزد که یک کد شش رقمی می باشد .
5- نام فرآورده و شکل عرضه آن که می تواند تازه یا منجمد باشد .
6- شرایط نگهداری محصول .  اگر منجمد باشد 18- درجه سانتی گراد  و اگر تازه باشد دمای 4-0 درجه
7- تاریخ تولید و انقضاء محصول بر حسب روز ، ماه ، سال  . در مورد محصولات تازه تاریخ انقضاء 48 ساعت  و در مورد محصولات منجمد بر حسب نوع محصول تاریخ انقضاء از سه ماه تا  دوازده ماه متغیر می باشد
8- آدرس و شماره تلفن کارگاه 
9- از محل هایی که غیر مجاز و غیر بهداشتی است خرید نکنند .
10- از افراد دوره گرد و دست فروش فرآورده خام دامی تهیه نکنند .
  • گروه خبری : اسلایدر,اطلاعیه ها
  • کد خبر : 272181
روابط عمومی   قدیم

روابط عمومی قدیم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه