گوشت های ممهور به مهر دامپزشکی را با خیالت راحت مصرف کنید:
پیش سرد گذاری لاشه های دامی کشتاری در شهرستان بهاباد صورت می گیرد
با توجه به رفع مشکلات ساختاری برق کشتارگاه و اصلاح و تعمیر پیش سرد کشتارگاه بهاباد، انجام پیش سرد گذاری لاشه های دام کشتاری به مدت 24 ساعت در کشتارگاه صورت می پذیرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد، محمدعلی دادگرنیا با اشاره فعالیت کنه های ناقل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرما گفت: تنها راه مقابله با این بیماری استفاده از سیستم پیشسرد گوشت قرمز است و گوشتها باید به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه قرار گیرد تا ویروس آن از بین برود.
دادگرنیا تنها راه مقابله با ویروس تب کریمه کنگو را استفاده از سیستم پیشسرد کردن گوشت قرمز عنوان نمود و افزود: با انجام این عملیات، گوشت از نظر مصرف شرایط کیفی بسیار بهتری پیدا میکند و همچنین امکان رشد عوامل بیماریزا در آن کاهش مییابد.
وی در پایان گفت: با توجه به اهمیت موضوع از همشهریان عزیز خواهشمندیم با توجه به شروع فصول گرم سال و احتمال افزایش شیوع بیماری مهلک تب کریمه کنگو از مراکز معتبر عرضه گوشت قرمز خرید نموده و در صورت مشاهده هرگونه کشتار غیر مجاز یا فروش گوشت بدون مهر و لیبل به شماره 32472649 شبکه دامپزشکی بهاباد اطلاع دهید
نظر دهید