سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان بافق خبر داد:
نظارت دامپزشکی بر تولید بیش از سیصد و چهار تن گوشت قرمز استحصالی در کشتارگاه دام شهرستان در سال ۹۸
فرزانه سالاری از تولید بیش از سیصد و چهار تن گوشت قرمز در سال ۹۸ در بافق خبر داد و گفت: در بخش تامین سلامت گوشت قرمز استحصالی در کشتارگاه دام بافق سیصد و چهار تن گوشت قرمز تحت نظارت دامپزشکی کشتار شده که از این تعداد به وزن هزار و ششصد و دو کیلو گرم در کشتارگاه توسط کارشناس دامپزشکی از چرخه مصرف حذف شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد: وی همچنین توضیح داد: درکشتارگاه دام، کارشناس دامپزشکی بخش دولتی بر روند کشتار دام و سلامت گوشت قرمز شهرستان بصورت روزانه نظارت می کند.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان بافق با اشاره به بازدید از مراکز عرضه شامل قصابی ها، مرغ و ماهی فروشی ها، رستوان ها که نظارت بر این مراکز برای تامین بهداشت عمومی و سلامت مواد غذایی جامعه لازم است، گفت: در سال ۹۸، طی بازرسی های انجام شده حدوداً سه هزار و دویست کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط شده داشتیم که باهمکاری دادستان شهرستان برخوردهای قضایی مناسب و بازدارنده ای با واحدهای صنفی متخلف صورت گرفت.
سالاری در ادامه بیان کرد:گوشت قرمز استحصالی در کشتارگاه، ۲۴ ساعت در سالن پیش سرد قرار گرفته و سپس با ممهور شدن و نیز الحاق برچسب حاوی تاریخ تولید و انقضاء توسط خودرو حمل یخچالدار در قصابی ها و رستوران ها توزیع می گردد.
سالاری در پایان در مورد زمان انقضای گوشت قرمز افزود: گوشت دام سبک (گوسفند و بز ) از زمان کشتار در دمای یخچال تا ۳ روز تاریخ مصرف دارد و گوشت دام سنگین(گاو و شتر) تا ۵ روز که در همین راستا به عموم مردم توصیه می شود در حین خرید به برچسب دار بودن و تاریخ تولید و انقضای مندرج بر روی برچسب دقت نموده و در صورت مشاهده تخلف در مراکز عرضه، مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۳۲۴۳۷۳۱۲ به شبکه دامپزشکی شهرستان اطلاع رسانی کنند.
نظر دهید