• 1398/04/26 - 11:40
  • تعداد بازدید : 404
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان بافق د بازدید سرزده از کشتارگاه بافق اعلام کرد:

نظارت بهداشتی، پایه اصلی کار دامپزشکی در حوزه فراورده های خام دامی می باشد

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان بافق، معاون فنی شبکه بهداشت و نماینده ای از پلیس امنیت با حضور در کشتارگاه دام شهرستان از بخش های مختلف آن بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد: فرزانه سالاری در این بازدید با قدردانی از تلاش شهردار شهرستان در زمینه تجهیز و بهسازی کشتارگاه به ویژه احداث سالن پیش سردگذاری لاشه ها به منظور تأمین گوشت بهداشتی و سالم گفت: در راستای سلامت شهروندان و جلوگیری از شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، کشتارگاه بافق با بالغ بر سه میلیارد و پانصد میلیون ریال از محل اعتبارات شهرداری به سالن پیش سرد گذاری مجهز شد.

سالاری با بیان اینکه این سالن یکی از مجهزترین پیش سردهای کشتارگاهی در استان یزد محسوب می شود، ادامه داد: تمامی گوشت های موجود در قصابی ها بعد از نگهداری به مدت بیست و چهار ساعت در این سالن، پیش سرد و روز بعد به بازار عرضه می گردند و دیگر نیازی نیست که همشهریان گوشت خریداری شده خود را قبل از مصرف در یخچال نگهداری کنند.

وی ضمن توصیه به مردم جهت خرید گوشت قرمز فقط از مراکز مورد تایید و با مهر ولیبل دامپزشکی، خاطر نشان کرد: در راستای تأمین سلامت فراورده های خام دامی، با توافق شبکه بهداشت و درمان شهرستان، شبکه های دامپزشکی علاوه بر نظارت مستمرو مدون روزانه خود، هرماه گشت های مشترکی را با دستگاه های نظارتی بر مرغ و ماهی فروشی ها و قصابی و رستوران ها برگزار خواهد کرد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بافق
  • کد خبر : 134768
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه