• 1399/01/20 - 12:43
  • تعداد بازدید : 168
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت:

هنگام خرید ماهی از سلامت آن اطمینان حاصل کنید

گوشت ماهی به دلیل وجود پروتئین و مواد مغذی نقش مهم در تامین نیازهای تغذیه ای جوامع بشری دارد و در عین حال تهیه گوشت سالم نیازمند توجه جدی می باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد: سید مهدی موسوی پور در این باره اظهار داشت: خوردن ماهی حداقل یک بار در هفته توصیه می شود اما نکته ای که در مورد خرید گوشت ماهی همیشه مد نظر بوده؛ آن است که چگونه بهترین و تازه ترین ماهی را انتخاب کنیم.

موسوی پور با بیان آنکه ماهی سالم دارای نشانه های مخصوص است گفت: چشمان ماهی یکی از نشانه هایی ست که خبر از وضعیت سلامت گوشت می دهد؛ یک ماهی تازه دارای چشمانی براق و برجسته است. از خریدن ماهی هایی که چشمانی تار دارند اجتناب کنید این ماهی ها به تازگی صید نشده اند.

وی افزود: نکته دیگر براق و درخشنده بودن بدن ماهی می باشد که نشان می دهد ماهی به تازگی صید شده است. به پولک های آن دست بزنید، اگر پولک ها به بدن چسبیده و لغزنده بودند ماهی تازه صید شده است و ماهی هایی که به تازگی صید شده اند بوی نامطبوع و تند       نمی دهند و تنها یک بوی معمولی و ساده دارند.

نامبرده دیگر علامت هایی که تشخیص دهنده گوشت سالم باشد؛ شامل آب شش های قرمز رنگ, گوشت سفت و با حالت ارتجاعی عنوان کرد و ادامه داد: اگر گوشت ماهی مقداری آب دار بود دقت کنید که این آب شفاف و به مانند آب دریا و یا آب آشامیدن باشد. اگر گوشت، آبی شیری رنگ داشت نشان از ماندگی و کهنگی ماهی است.

وی با بیان این نکات خواستار توجه شهروندان به سلامت گوشت ماهی شد و افزود: شهروندان از خرید از ماهی فروشان دوره گرد خودداری نمایند و در صورت مشاهده مراتب را از طریق شماره 1512 به اداره کل دامپزشکی استان اطلاع دهند تا موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.

این مقام مسئول در ادامه تاکید کرد: شهروندان از خرید میگوی پاک شده بدون بسته بندی و لیبل دامپزشکی خودداری نمایند و در هنگام خرید ماهیان بسته بندی به تاریخ تولید و انقضا, نوع ماهی و درج شماره بهره برداری دامپزشکی توجه نمایند.

 

  • گروه خبری : اسلایدر
  • کد خبر : 251012
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه