شنبه 22 آذر 1404

flag
  • 1397/09/03 - 17:39
  • تعداد بازدید : 417
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رييس شبكه دامپزشكي شهرستان ابرکوه اعلام كرد:

نظارت بهداشتی دامپزشكی از ورود جوجه یك روزه به مرغداران تا مرغ كشتار شده در كشتارگاه و مراكز عرضه صورت می گیرد.

دکتر علی فاتحی نیا ضمن اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی و قرنطینه ای دامپزشکی، صنعت مرغداری شهرستان در تمامی مراحل تولید جوجه یک روزه ، ورود آن به مرغداری ها ، طول دوره پرورش ، کشتار و عرضه مرغ بسته بندی شده تازه و منجمد به مصرف کنندگان تحت نظارت و بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی قرار دارد .

رییس شبكه دامپزشكی شهرستان ابرکوه اقدامات بهداشتی در خصوص تهیه جوجه یك روزه با كیفیت و مورد تایید دامپزشكی مبداء ، ضد عفونی و آماده سازی مرغداری ، مایه كوبی و پیشگیری از بیماری ها در طول دوره پرورش را عاملی مهم در تولید مرغ سالم و در نتیجه تهیه گوشت سفید با كیفیت جهت مصرف خانوار دانست و اذعان داشت: در محل كشتارگاه ها نیز مرغ های ارسالی جهت کشتار توسط کارشناسان دامپزشکی مورد بازدید قرار گرفته و در نهایت مرغ های مورد تایید در بسته بندی های تازه و منجمد جهت عرضه به مراكز مجاز ارسال می شود .

وی در ادامه افزود : شهرستان ابرکوه به علت موقعیت مناسب منطقه ای و آب و هوایی در استان دارای قابلیت های بالایی در زمینه پرورش طیور      می باشد که به همت مردمان سخت کوش این خطه و با عمل به توصیه ها و راهکارهای کارشناسان دامپزشکی توانسته است در این زمینه به موفقیت های چشمگیری دست یابد .

فاتحی نیا در پایان به مرغداران توصیه کرد به منظور موفقیت در امر تولید پایدار و جلوگیری از بروز بیماری های همه گیر در بین طیور و به تبع آن افزایش خطر شیوع بیماری های مشترک، به توصیه های دامپزشکی در زمینه رعایت اصول بهداشتی و قرنطینه ای در تمامی مراحل کاری خود توجه نمایند.

لازم به ذکر است شهرستان ابرکوه دارای بیش از 60 واحد مرغداری فعال با ظرفیت بیش از یک میلیون  قطعه مرغ گوشتی و 4 واحد مرغ تخم گذار می باشد.

  • گروه خبری : اسلایدر
  • کد خبر : 2618
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور