• 1401/12/13 - 12:14
  • تعداد بازدید : 669
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ذره بین های دامپزشکی

واحدهای عرضه فرآورده خام دامی کل استان بیش از پیش رصد می شوند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد، دکتر علی فاتحی نیا مدیر کل دامپزشکی استان یزد ، با آغاز اجرای طرح  تشدید نظارت بهداشتی با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز 1402 و ماه مبارک رمضان  خبر داد؛ طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی در این دوره از 13 اسفند ماه 1401 تا 5 اردیبهشت 1402 در سطح استان اجرا می‌شود.

فاتحی نیا بیان کرد:  نظارت های بهداشتی دامپزشکی در تمام ایام سال اهمیت بالایی دارد و به طور مستقیم بر تأمین سلامت و امنیت غذایی سفره مردم مؤثر است و بدلیل برگزاری مراسمات ویژه، مناسبت ها و مسافرت هایی که ناشی از فرهنگ مردم است، این نظارت ها در برخی ایام، از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد، چرا که میزان تولید و مصرف فرآورده های خام دامی در این ایام، افزایش پیدا می کند.

وی افزود: دامپزشکی از طریق بکارگیری بازرسین بهداشتی، نظارت های  بهداشتی که در سطح استان  انجام می شود باعث اطمینان خاطر شهروندان، از سلامت فرآورده های خام دامی مورد مصرفشان می شود این نظارت ها  بیشتر به بحث پیشگیری، حذف و یا کاهش عوامل خطرزا تأکید دارد تا این عوامل را، در حد قابل قبول و به حداقل برساند.

ایشان  اظهار داشت: در طرح تشدید نظارتی مذکور  12 اکیپ ثابت  و 19 اکیپ سیار متشکل از 50  نفر دامپزشک و بازرس بهداشتی ، کار نظارت بهداشتی اجرای این طرح را برعهده دارند.

فاتحی نیا با بیان اینکه هدف از اجرای این طرح ارتقاء سطح بهداشتی، تضمین سلامت، امنیت غذایی و فرآورده‌های خام دامی و رفاه حال مسافران و شهروندان است، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه و مصرف فرآورده های خام دامی مراتب را به ادارات دامپزشکی شهرستان و یا به سامانه پاسخگویی و اطلاع رسانی و بررسی شکایات مردمی دامپزشکی استان با شماره  ۱۵۱۲ گزارش نمایند.

  • گروه خبری : اسلایدر,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 298019
مدیر روابط عمومی اداره کل دامپزشکی یزد

مدیر روابط عمومی اداره کل دامپزشکی یزد

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه