• 1401/12/18 - 13:10
  • تعداد بازدید : 579
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
برچسب های آبی و زرد روی لاشه ی گوشت برای چیست ؟

تفکیک جنسیت دام های کشتاری در کشتارگاه های دام استان یزد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد، دکتر علی فاتحی نیا مدیرکل دامپزشکی استان گفت: از این پس، گوشت‌های استحصالی از کشتارگاه های سراسر استان به صورت تفکیک جنسیت شده لیبل گذاری می شوند.

وی  افزود: بر همین اساس، کشتارگاه‌ها موظف هستند تا نسبت به برچسب گذاری تفکیکی بر روی لاشه های استحصالی از  کشتار دقت لازم راداشته باشند زیرا برخی افرادی که برای خرید گوشت به قصابی و یا فروشگاه‌های پروتئینی مراجعه می‌کنند جنسیت گوشت خریداری شده برای آن‌ها حائز اهمیت  است، که  این طرح در استان در راستای حفظ حقوق مصرف کنندگان  اجرایی شده است.

ایشان در ادامه بیان نمود لاشه های نر استحصالی از کشتارگاه با برچسب آبی و لاشه های ماده استحصالی از کشتارگاه با برچسب زرد رنگ در سطح بازار عرضه می شوند که این رویه امکان تشخیص جنسیت لاشه را برای خریداران سطح استان تسهیل می کند.

در پایان فاتحی نیا گفت : ناظرین بهداشتی کشتارگاه‌ ها طبق ضوابط دامپزشکی، بر روی لاشه‌های گوشت قرمز مهر می‌زنند و از نظر بهداشتی تأئید می‌کنند؛ اما زدن برچسب به منظور تعیین نوع و جنسیت دام، تاریخ کشتار، مدت زمان نگهداری لاشه استحصالی  بمنظور حمایت از حقوق مصرف کننده  الزامی می باشد و کل گوشت های قرمز توزیعی درسراسر استان بصورت تفکیک جنسیت با درج موارد ذکر شده مربوط به لاشه استحصالی در فروشگاه های عرضه گوشت قرمز توزیع می شود.

  • گروه خبری : اسلایدر,اطلاعیه ها
  • کد خبر : 298268
مدیر روابط عمومی اداره کل دامپزشکی یزد

مدیر روابط عمومی اداره کل دامپزشکی یزد

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه