سلامت فراورده های خام دامی استان به طور مستمر کنترل می شود:
بازدید سرزده مدیرکل دامپزشکی استان یزد از کشتارگاه های طیور
مدیرکل دامپزشکی استان یزد به همراه رئیس اداره نظارت بطور سرزده از کشتارگاه های طیور استان بازدید بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد، طی این بازدید فعالیت کشتارگاه های طیور و وضعیت رعایت مسائل و پروتکل های بهداشتی به ویژه در شرایط حساس کنونی و وجود ویروس کرونا مورد بررسی قرار گرفت.
علی فاتحی نیا تصریح کرد: نظارت و بررسی محموله های مرغ زنده از زمان ورود به کشتارگاه تا پایان کار کشتار، بسته بندی، نگهداری و حمل و توزیع در راستای اطمینان از سلامت محصول و حفظ سلامت مصرف کننده توسط کارشناسان دامپزشکی انجام می شود.
فاتحی نیا گفت: کشتارگاه ها نقش کلیدی در تامین بهداشت و سلامت عمومی جامعه دارند و هرگونه سهل انگاری در رعایت مسائل بهداشتی می تواند آسیب جدی به سلامت جامعه وارد نماید.
وی با اشاره به حضور کارشناسان فنی و شرعی در کشتارگاه ها گفت: صرفا فراورده های خام دامی استحصال شده در کشتارگاه مورد تایید دامپزشکی می باشد و به شهروندان توصیه می شود گوشت سفید و قرمز مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز و دارای لیبل شناسنامه سلامت محصول تهیه نمایند.
نامبرده حفظ سلامت فرآورده های غذایی را از رئوس برنامه های دامپزشکی عنوان کرد و افزود: بازرسان دامپزشکی بطور مستمر کشتارگاه و واحدهای عرضه کننده فرآوردههای خام دامی در سطح استان را مورد بازدید قرار داده و در صورت مشاهده تخلف با متخلفان به صورت قانونی برخورد می نمایند.