همزمان با تمام شهرستان های استان؛
آغاز طرح تشدید نظارت و بازرسی بهداشتی دامپزشکی در شهرستان اشکذر
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان اشکذر ،علی نیک بین رئیس این اداره با اشاره به در پیش بودن ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان از آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع،فرآوری،حمل و عرضه فرآوردههای خام دامی از 19 اسفندماه تا 22 فروردین 1403 خبر داد.

وی گفت: تأمین بهداشت و سلامت دام، تأمین و تضمین سلامت و بهداشت فرآوردههای خام دامی و پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مشترک بین انسان و دام را سه هدف اصلی سازمان دامپزشکی عنوان کرد.
وی اضافه کرد: در راستای اجرای این طرح همه مراکز تهیه، تولید، ذخیره و عرضه فرآوردههای خام دامی از جمله کشتارگاههای دام و طیور، سردخانهها، مراکز بستهبندی مرغ، گوشت و تخممرغ، فروشگاهها و مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی، مراکز طبخ غذا شامل رستورانها، کبابیها، مراکز اقامتی و هتلها بهصورت مرتب مورد رصد و پایش بازرسان دامپزشکی قرار خواهند گرفت.
وی ادامه داد: برای اجرای این طرح روزانه 2 اکیپ ثابت و 2 اکیپ سیار در دو نوبت کاری در سطح شهرستان فعالیت می کنند.
نیک بین با اشاره به استقرار ناظرین بهداشتی دامپزشکی بخش دولتی در کشتارگاهها در کنار مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاههای دام و طیور ادامه داد: فعالیتها در کشتارگاههای دام به صورت روزانه و در کشتارگاههای طیور به صورت شبانه رصد میشوند.
وی افزود: دامپزشکی شهرستان اشکذر ضمن بازدید و نظارت بهداشتی بر فعالیت مراکز مورد نظر در صورتی که با مواردی غیربهداشتی برخورد کند موضوع را به مراکز قضایی ارجاع میدهد تا تصمیم لازم برای برخورد قانونی با آنها همچون جریمه، پلمب و یا هرگونه برخورد دیگر گرفته شود.
وی در پایان عنوان کرد: شهروندان محترمهمه فرآورده های خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در این خصوص مراتب رابه منظور پیگیری در اسرع وقت از طریق تماس با شماره تماس سامانه فوریت های دامپزشکی (1512) به دامپزشکی شهرستان گزارش نمایند.
نظر دهید