• 1401/04/15 - 08:39
  • تعداد بازدید : 1874
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
جلسه هماهنگی برگزاری سنت حسنه قربانی در عید سعید قربان تشکیل گردید

کشتارگاه های صنعتی و سنتی استان در روز عید سعید قربان در خدمت شهروندان

با عنایت در پیش بودن عید سعیدقربان و برگزاری سنت حسنه قربانی به منظور ایجاد هماهنگی و اتخاذ تدابیر لازم جهت فراهم نمودن امکانات لازم جهت اجرای این سنت حسنه و اعمال نظارت های شرعی و بهداشتی بر دام های قربانی در راستای حفظ سلامت شهروندان، جلسه ای با حضور مدیرکل دامپزشکی، معاون سلامت، نماینده ولی فقیه در دامپزشکی، رئیس اداره نظارت و نمایندگان سایر ارگان های مرتبط برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد، مدیرکل دامپزشکی یزد خاطرنشان کرد: به منظور حفظ سلامت مردم، ارتقای بهداشت عمومی و پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماری های خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت برنامه ریزی لازم با دستگاه های مرتبط صورت گرفته است؛ تا نظارت بر ذبح دام های نذری به بهترین شکل اجرا شود.

علی فاتحی نیا در این باره گفت: پیرو تصمیمات أخذ شده در جلسه مذکور امسال به دلیل عدم زیرساخت مناسب و اهمیت سلامت مصرف کنندگان قربانگاه موقت در استان یزد نخواهیم داشت و ذبح دام تنها در کشتارگاه های صنعتی و سنتی استان انجام می شود.

فاتحی نیا اظهار داشت: در حال حاضر دغدغه اصلی این اداره کل، بیماری تب کریمه کنگو به شمار می‌آید که ضرورت دارد شهروندان گرامی در راستای حفظ سلامت خود و سایر شهروندان دام را تنها در کشتارگاه و زیر نظر ناظرین شرعی و بهداشتی استان کشتار نمایند.

وی درباره تمهیدات لازم در خصوص نظارت‌های بهداشتی در روز عید قربان گفت: ۱۲ اکیپ ثابت و ۱۵ اکیپ سیار شامل ۱۹ دکتر و دامپزشک و ۲۶ بازرس بهداشتی و ۱۵ ناظر شرعی از ساعت ۷ صبح لغایت ۱۳ در روز عید قربان در کشتارگاه‌های سنتی و صنعتی حاضر خواهند شد.

وی با بیان آنکه قربانی کردن دام در معابر عمومی موجب انتشار انواع ویروس‌ها و بیماری ها به ویژه در شرایط گرمای هوا و احتمال وجود بیماری تب کریمه کنگو  می‌شود؛ گفت: ضروری است؛ مردم از کشتار دام‌ در حاشیه  خیابان ها ،معابر شهری و روستایی اجتناب کنند و با سهل انگاری سلامت جامعه را به خطر نیندازند.

این مقام مسئول به شهروندان توصیه کرد: با توجه به احتمال ذبح غیربهداشتی دام در معابر، مراتب غیرقانونی و تخلف را به شبکه های دامپزشکی یا از طریق سامانه پاسخگوی 1512 به اداره کل  دامپزشکی استان اطلاع دهند.

مدیرکل اداره دامپزشکی استان در پایان با بیان اینکه بیماری تب کریمه کنگو از طریق کنه و همچنین تماس با ترشحات دام آلوده و مصرف گوشت تازه حاصل از کشتار غیر مجاز دام آلوده منتقل می‌شود؛ به شهروندان تأکید کرد: ضمن کشتار دام در کشتارگاه؛ حتما گوشت را به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچالی نگهداری و پس از آن اقدام به خرد کردن گوشت نمایند.

  • گروه خبری : اسلایدر,مناسبت ها,اطلاعیه ها
  • کد خبر : 287923
روابط عمومی   قدیم

روابط عمومی قدیم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه