• 1403/03/23 - 06:59
  • تعداد بازدید : 125
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رعایت اصول بهداشتی در روز عید قربان؛

برگزاری دومین جلسه هماهنگی اقدامات نظارتی بهداشتی عید سعید قربان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد، دومین جلسه هماهنگی عید سعید قربان در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی برگزار گردید.

در این جلسه دکتر علی فاتحی نیا؛ مدیرکل دامپزشکی و مسئولین ادارات و نهادهای ذیربط شهرستان نظیر استانداری، فرمانداری شهرداری، دانشگاه علوم پزشکی، کمیته امداد و... حضور داشتند.
فاتحی نیا گفت: کشتارگاه های استان در روز عید قربان فعال بوده و آماده ذبح قربانی می باشد و با توجه به وجود بیماری های مشترک بین انسان و و دام ، خواهشمند است همشهریان به منظور پیشگیری از انتشار بیماری ها، ذبح قربانی های خود را درکشتارگاه های دائم و موقت دام انجام داده و گوشت استحصالی از ذبح را به مدت 24 ساعت در دمای یخچال به منظوری پیشگیری ازابتلا به تب کریمه کنگو نگهداری و سپس مصرف گردد و همچنین هنگام قطعه کردن گوشت از دستکش استفاده نمایند.
وی همچنین با تاکید بر اینکه ذبح دام خارج از کشتارگاه تهدید علیه بهداشت عمومی تلقی میشود و با توجه به افزایش تقاضا جهت ذبح دام در روز عید قربان، ادارات دامپزشکی شهرستان های استان مانند سنوات گذشته در روز عید قربان با تشکیل اکیپ های ثابت و سیار بصورت فعال بر نحوه ی کشتار دام وعرضه لاشه و همچنین نظارت های بهداشتی در محل عرضه گوشت خواهند داشت .
در پایان فاتحی نیا گفت: سامانه فوریتهای دامپزشکی ۱۵۱۲  برای پاسخگویی به  عموم مردم  فعال است و همشهریان می توانند در صورت مشاهد هرگونه موارد غیر بهداشتی و تخلف با این شماره تماس گرفته تا در اسرع وقت پیگیری لازم صورت پذیرد.

  • گروه خبری : اسلایدر
  • کد خبر : 320856
محمدجواد زارع

محمدجواد زارع

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه