• 1401/01/29 - 08:18
  • تعداد بازدید : 206
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
ویژه ماه مبارک رمضان

طرح تشدید نظارت بهداشتی فرآورده‌های خام دامی در شهرستان ابرکوه

با توجه به قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان و همچنین وجود ویروس منحوس کوید 19 (کرونا ویروس)و افزایش عرضه و تقاضا در بازار، نظارتهای دامپزشکی بر واحدهای تولید، توزیع، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی تشدید می شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان ابرکوه، امیدسالاری، سرپرست شبکه دامپزشکی ابرکوه تصریح کرد: به منظور حفظ سلامت شهروندان طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی در ماه رمضان در این شهرستان تشدید می‌یابد.

وی افزود: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه  ماه مبارک رمضان با هدف ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه و ایجاد امنیت غذایی توسط 2اکیپ بازرسی دامپزشکی از ۱۴ فروردین سال ۱۴۰1 آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان  ادامه خواهد داشت.در این طرح بازرسی های بهداشتی توسط کارشناسان دامپزشکی در قالب دو شیفت کاری صبح و عصر از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی تشدید می شود.

امیدسالاری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به توصیه های اکید بهداشتی، بیان کرد: از شهروندان تقاضامندم حتما به کیفیت و تاریخ تولید و مصرف گوشت قرمز، مرغ و فرآورده‌های خام دامی دقت لاز‌م و بیشتری داشته باشند.

امیدسالاری تاکید کرد: از فروشندگان و عرضه‌کنندگان فراورد‌ه های خام دامی هم تقاضامندیم رعایت کامل بهداشت را مد نظر داشته باشند و با بازرسان شبکه دامپزشکی همکاری لازم را داشته باشند.

ایشان با اشاره به اینکه کنترل و نظارت‌های مستمر در ارتقای وضعیت بهداشتی جامعه بسیار حائز اهمیت است گفت: شهروندان در هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی به لیبل درج شده بر روی بسته بندی‌ها که حاوی تاریخ تولید وانقضا ومدت زمان مناسب نگهداری و.... می باشد دقت داشته و در صورت مشاهده هرگونه موارد تخلف بهداشتی با شماره تلفن 03532838131و یا با سامانه ارتباطی 1512تماس حاصل کنند تا در اسرع وقت نسبت به موضوع گزارش شده رسیدگی و با متخلفان برخورد قانونی صورت پذیرد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ابرکوه
  • کد خبر : 284170
روابط عمومی   قدیم

روابط عمومی قدیم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید