• 1399/12/14 - 10:49
  • تعداد بازدید : 241
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای حفظ سلامت جامعه

رصد تخم مرغ‌های مصرفی در شیرینی پزی‌ های ابرکوه

به منظور حفظ سلامت جامعه و جلوگیری از بروز برخی بیماری ها، از این پس علاوه بر نظارت های مستمر از واحدهای تولید فرآورده های خامی، کارگاه های شیرینی پزی نیز مورد بازرسی قرار خواهند گرفت.

به گزارش روابط عمومی شهرستان ابرکوه؛ سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان ابرکوه گفت: در راستای اجرای این طرح که با همکاری شبکه بهداشت شهرستان صورت می گیرد، از تخم مرغ های مورد استفاده در کارگاه های شیرینی پزی بازدید به عمل آمده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قاطع به عمل خواهد آمد.

وی اجرای طرح بازدید از شیرینی پزی های شهرستان  را همزمان با پایان سال جاری واعیاد پیش رو و  نزدیک شدن به عید نوروزاعلام و خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش سطح تقاضا برای خرید شیرینی در چنین روزهایی، کار بازرسی به صورت مداوم و هفتگی  انجام خواهد شد.

امیدسالاری خاطرنشان کرد: در این طرح نظارتی از شیرینی پزی های شهرستان  نسبت به بررسی شرایط مصرف تخم مرغ در کارگاه های شیرینی پزی اقدام به عمل می آید و تخم مرغ های بدون تاریخ تولید و انقضا جمع آوری و با متخلفان برخورد می شود.

وی خاطرنشان کرد: طی سال های گذشته کارگاه های شیرینی پزی اقدام به مصرف تخم مرغ کامل می کردند که با توجه به احتمال وجود فساد و یا تاریخ مصرف گذشته این فرآورده، با نظارت های اعمال شده هم اکنون گرایش به سمت مصرف مایع پاستوریزه تخم مرغ، شرایط بهداشتی در این رابطه بهبود یافته است.

در پایان امیدسالاری بیان داشت: تخم مرغ از جمله فرآورده های خام دامی پر مصرف در شیرینی پزی ها است که در صورت آلوده بودن، موجب ایجاد بیماری در سطح جامعه می شود و از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مراکز عرضه تخم مرغ مراتب را در اسرع وقت برای پیگیری به شبکه بهداشت و دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ابرکوه
  • کد خبر : 272081
کلمات کلیدی
روابط عمومی   قدیم

روابط عمومی قدیم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید