توصیه های بهداشتی خرید ماهی قرمز
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان ابرکوه ، با توجه به در پیش بودن عید نوروز و سنت خرید ماهی قرمز جهت سفره هفت سین ، دامپزشکی ابرکوه با صدور اطلاعیه ای از مردم خواست تا نکات بهداشتی را در هنگام خرید و نگهداری آن ، رعایت نمایند.
پیشاپیش ضمن تبریک سال نو و آرزوی سلامتی برای همشهریان عزیز توصیه می شود که:
در هنگام خرید ، بدلیل احتمال بروز بیماریهای پوستی از طریق تماس با ماهیهای زینتی ، از تماس مستقیم با ماهی و آب تنگ خودداری شود و در صورت تماس با ماهی و یا آب ظرف، بلافاصله نسبت به شستشوی دست ها با آب و صابون و یا استفاده از ضد عفونی کننده های مناسب اقدام شود.
ماهی قرمز باید فاقد هرگونه علائم بیماری نظیر بیماریهای قارچی و انگلی باشد: تحرک مناسب، عدم زخمی بودن ماهی و عدم بیرون زدگی و تو رفتگی چشمها، بخشی از صفات یک ماهی سالم محسوب میشوند.
آب مورد استفاده برای نگهداری ماهیها باید بهداشتی باشد و در صورت استفاده از آب شبکه آبرسانی شهری، باید کلرزدایی شده و یا برای خروج کلر قبل از استفاده دست کم ۴۸ ساعت در ظروف دهان باز نگهداری و ذخیره شود.
بهترین دمای آب نگهداری ماهی 26- 22 درجه سانتی گراد است و همچنین ظرف نگهداری ماهی یک ظرف با دهانه باز (دهان گشاد) جهت تبادل اکسیژن با محیط باشد و میزان آب مورد نیاز برای هر قطعه ماهی حداقل یک لیتر است.
نظر دهید