• 1403/03/26 - 11:29
  • تعداد بازدید : 244
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های دامپزشکی به منظور حفظ سلامت و تأمین بهداشت عمومی در روز عید قربان

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان ابرکوه، با توجه به نزدیک شدن به عید قربان دکتر حسن شیخی؛ سرپرست دامپزشکی شهرستان اطلاعیه‌ای در این خصوص صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: شهروندان باید به منظور حفظ سلامت و تأمین بهداشت عمومی جامعه و احتمال وقوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو توصیه های دامپزشکی را جدی بگیرند.
شیخی از شهروندان خواست تا از ذبح دام خارج از کشتارگاه بپرهیزند چراکه امکان آلودگی به بیماری های مشترک انسان و دام بخصوص تب خونریزی دهنده کریمه کنگو برای ذابح یا هر فردی که با لاشه دام آلوده در ارتباط باشد، بسیار زیاد است.
وی با بیان اینکه این بیماری از طریق کنه منتقل می‌شود، گفت: گزش کنه و ترشحات آن می‌تواند انسان را آلوده به ویروس کند، همچنین تماس با ترشحات دام آلوده و مصرف گوشت تازه حاصل از کشتار غیر مجاز دام آلوده از دیگر راه‌های انتقال بیماری است، بنابراین افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند.
شیخی همچنین از خدمت رسانی رایگان کشتارگاه شهرستان در روز عید قربان از ساعت 5 تا 13 روز عید و همچنین تشکیل اکیپ های ثابت و سیار دامپزشکی که آماده ارائه خدمات به عموم شهروندان در روز عید قربان  هستند خبر داد و گفت: کشتار خارج از کشتارگاه تهدید علیه بهداشت عمومی است ودامپزشکی با این موضوع برخورد خواهد کرد.
وی افزود : شهروندان محترم برای اطمینان از سلامت گوشت نذری و قربانی باید آن را به مدت حداقل ۲۴ساعت در دمای ۴درجه سانتی گراد در یخچال قرار دهند و جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ساعت نگهداری در دمای ۴درجه سانتی گراد، مصرف کنند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ابرکوه,اسلایدر,اطلاعیه ها
  • کد خبر : 321100
محمدجواد زارع

محمدجواد زارع

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید