• 1402/04/31 - 08:16
  • تعداد بازدید : 275
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هشدار ذبح غیر بهداشتی دام در ایام محرم

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی اشکذر، دکتر جلال الدین شریعتمدار؛ رئیس دامپزشکی شهرستان از مردم خواست با توجه به قرار گرفتن ایام محرم در فصل گرم، جهت جلوگیری از شیوع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از کشتار غیربهداشتی دام خودداری کنند.

شریعتمدار ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه محرم گفت: با توجه به ذبح دام از سوی هیات‌های عزاداری و برخی شهروندان در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و تهیه غذا برای عزاداران ، تقاضا می‌شود به منظور حفظ بهداشت محیط، سلامت مصرف‌کنندگان و پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین دام و انسان به‌ویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF)، گوشت مورد نیاز خود را فقط از فروشگاه های عرضه مورد تایید دامپزشکی، تهیه و یا نسبت به ذبح دام نذری در کشتارگاه صنعتی دام شهرستان اقدام کنند.
وی افزود: از ذابحین خواستاریم تا در زمان ذبح دام ضمن رعایت نکات بهداشتی، حتماً از دستکش، ماسک، عینک و چکمه استفاده شود و پس از کشتار دام، محل ذبح دام شستشو و از مواد ضدعفونی در محل مزبور جهت جلوگیری از اشاعه بیماری استفاده شود..
وی تصریح کرد: گوشت پس از ذبح به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال (۰ تا ۴ درجه سانتی‌گراد) نگهداری شود و پس از آن اقدام به  مصرف شود.
رئیس دامپزشکی اشکذر در ادامه افزود: اگر مردم در ایام محرم همچون عید قربان مسائل بهداشتی را رعایت کنند و همواره دام خود را برای ذبح به کشتارگاه اعزام کنند، نگرانی ها در خصوص شیوع تب کریمه کنگو و افزایش تعداد مبتلایان به حدااقل میرسد از این رو کشتارگاه شهرستان در ایام محرم از ساعت 5 تا 11 صبح فعال بوده و در ساعات غیر کشتار و در ایام تعطیل نیز مردم و هیئت های مذهبی میتوانند با هماهنگی قبلی جهت حضور ناظرین بهداشتی و شرعی دام خود را جهت کشتار بهداشتی به کشتارگاه شهرستان اعزام کنند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان اشکذر,اسلایدر
  • کد خبر : 305174
محمدجواد زارع

محمدجواد زارع

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید