گامی موثر در تأمین سلامت مردم شهرستان اردکان
پیش سرد کشتارگاه اردکان با 5/2 برابر افزایش، به بهره برداری رسید
در راستای تأمین گوشت سالم برای شهروندان، به همت شهرداری اردکان، ظرفیت نگهداری لاشه دام ذبح شده در پیش سرد کشتارگاه این شهرستان افزایش یافت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد: رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردکان با قدردانی از تلاش شهردار شهرستان در زمینه تجهیز و بهسازی سالن پیش سردگذاری لاشه ها که نقش مؤثر در تأمین بهداشت و سلامت گوشت دارا می باشد؛ گفت: به منظور حفظ سلامت شهروندان و پیشگیری از شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، سالن پیش سرد گذاری کشتارگاه اردکان با اعتباری بالغ بر پانصد میلیون ریال از محل اعتبارات شهرداری و با افزایش ظرفیت 5/2 برابری به بهره برداری رسید.
شهرام شاکر در ادامه افزود: در حال حاضر این سالن پیش سرد با ظرفیت روزانه پنجاه رأس دام سبک و ده رأس دام سنگین در حال ارائه خدمت به شهروندان می باشد و با توجه به آنکه تمامی گوشت های موجود در قصابی ها بعد از پیش سرد گذاری بیست و چهار ساعته مورد عرضه قرار می گیرد؛ دیگر نیازی نیست که همشهریان گوشت خریداری شده خود را قبل از مصرف در یخچال نگهداری کنند.
شاکر ضمن توصیه به مردم جهت خرید گوشت قرمز از مراکز مجاز و مورد تأیید و با مهر و لیبل دامپزشکی، تصریح کرد: در راستای تأمین سلامت فراورده های خام دامی، نظارت مستمر روزانه بر مرغ و ماهی فروشی ها، قصابی و رستوران ها انجام و با متخلفین برخورد جدی صورت می گیرد.
نظر دهید