فصل نامه بیطار
انتشار اولین نسخه فصل نامه دامپزشکی استان یزد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد: اولین فصل نامه دامپزشکی استان یزد ویژه فصل پاییز با نام " بیطار " منتشر شد.
پیشگیری از بیماری های نو ظهور
برگزاری دوره آموزشی پیشگیری و کنترل بیماری آنگارا
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان اردکان: دوره آموزشی پیشگیری و کنترل بیماری آنگارا و بیماری های طیور ویژه مرغداران با حضور دکتر حسینی رئیس مبارزه با بیماریهای طیور استان، آقای دکتر زنگیلی کارشناس اداره مبارزه با بیماری های طیور، دکتر عظیم پور رئیس اداره دامپزشکی اردکان و همکاری شرکت تعاونی مرغداران خبر داد.
ارتقا کیفیت شیرخام برابر است با ارتقا سلامت جامعه
کلاس آموزشی روش های بهبود کیفیت شیر خام ویژه دامداران برگزار گردید.
تشکیل جلسه ستاد آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
در سالن جلسات فرمانداری شهرستان بهاباد
جلسه ستاد آنفلو آنزای فوق حاد پرندگان با حضور دکتر نرگس حسینی رئیس اداره بهداشت و بیماری های طیور استان در محل فرمانداری شهرستان بهاباد تشکیل شد.
در شهرستان بهاباد ویژه مرغداران برگزار شد؛
کلاس آموزشی پیشگیری از ابتلا به بیماری های طیور
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بهاباد، دکتر محمد علی دادگرنیا سرپرست این شبکه عنوان کرد: کلاس آموزشی پیشگیری از ابتلا به بیماری های طیور ویژه مرغداران شهرستان بهاباد با تدریس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور اداره کل دامپزشکی استان یزد و با هدف ارتقاء سطح علمی مرغداران منطقه برگزار گردید.
کلاس آموزشی بیماری تب مالت
ویژه ذابحین و قصابان شهرستان مروست برگزار شد
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان مروست، جلسه آموزشی در خصوص بررسی علل و مبارزه با بیماری تب مالت در شهرستان مروست؛ با حضور مسولین ادارات مرتبط با شورای سلامت شهرستان و همچنین ذابحین و قصابان شهرستان مروست در محل سالن جلسات فرمانداری شهرستان مروست برگزار گردید.
تجلیل از جهاد گران بسیجی
به مناسب گرامیداشت هفته بسیج
همه باید بدانند که در دوران دفاع مقدس چه معجزات عظیمی از حضور مؤمنانه و پر تلاش نیروهای بسیجی در صحنههای جنگ اتفاق افتاد؛ این را باید همه بدانند( مقام معظم رهبری).
کلاس آموزشی بهبود کیفیت شیر توسط اداره کل دامپزشکی استان یزد برگزار شد
شیر خام را می توان مهمترین ماده اولیه صنعت شیر دانست زیرا از نظر کمیت بیشترین مصرف را دارد و از نظر کیفیت نقش تعیین کننده ای در ماندگاری محصولات تولیدی ایفا می نماید . لذا طبیعی است که صاحبان صنایع لبنی ابتدا به فکر تامین شیر مورد نیاز خود باشند ؛ سپس کیفیت آن را مد نظر قرار دهند.