ویژه ماه مبارک رمضان
طرح تشدید نظارت بهداشتی فرآوردههای خام دامی در شهرستان ابرکوه
با توجه به قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان و همچنین وجود ویروس منحوس کوید 19 (کرونا ویروس)و افزایش عرضه و تقاضا در بازار، نظارتهای دامپزشکی بر واحدهای تولید، توزیع، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی تشدید می شود.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان ابرکوه، امیدسالاری، سرپرست شبکه دامپزشکی ابرکوه تصریح کرد: به منظور حفظ سلامت شهروندان طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی در ماه رمضان در این شهرستان تشدید مییابد.
وی افزود: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان با هدف ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه و ایجاد امنیت غذایی توسط 2اکیپ بازرسی دامپزشکی از ۱۴ فروردین سال ۱۴۰1 آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.در این طرح بازرسی های بهداشتی توسط کارشناسان دامپزشکی در قالب دو شیفت کاری صبح و عصر از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی تشدید می شود.
امیدسالاری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به توصیه های اکید بهداشتی، بیان کرد: از شهروندان تقاضامندم حتما به کیفیت و تاریخ تولید و مصرف گوشت قرمز، مرغ و فرآوردههای خام دامی دقت لازم و بیشتری داشته باشند.
امیدسالاری تاکید کرد: از فروشندگان و عرضهکنندگان فراورده های خام دامی هم تقاضامندیم رعایت کامل بهداشت را مد نظر داشته باشند و با بازرسان شبکه دامپزشکی همکاری لازم را داشته باشند.
ایشان با اشاره به اینکه کنترل و نظارتهای مستمر در ارتقای وضعیت بهداشتی جامعه بسیار حائز اهمیت است گفت: شهروندان در هنگام خرید فرآوردههای خام دامی به لیبل درج شده بر روی بسته بندیها که حاوی تاریخ تولید وانقضا ومدت زمان مناسب نگهداری و.... می باشد دقت داشته و در صورت مشاهده هرگونه موارد تخلف بهداشتی با شماره تلفن 03532838131و یا با سامانه ارتباطی 1512تماس حاصل کنند تا در اسرع وقت نسبت به موضوع گزارش شده رسیدگی و با متخلفان برخورد قانونی صورت پذیرد.
نظر دهید