• 1403/07/25 - 12:48
  • تعداد بازدید : 21
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه کمیته ساماندهی عرضه و ارتقا کیفیت شیر

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد، جلسه کمیته ساماندهی عرضه شیر خام و ارتقا کیفیت شیر در سالن جلسات این اداره کل برگزار گردید.

در این جلسه که نمایندگانی از معاونت اجتماعی و معاونت اقتصادی استانداری، معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی، جهادکشاورزی استان و اداره صنعت و معدن و.. حضور داشتند.

دکتر علی فاتحی نیا؛ مدیرکل دامپزشکی استان در این جلسه گفت: هدف اصلی کارگروه مذکور ارتقای کیفیت و افزایش تولید شیرخام و جلوگیری از انتقال بیماری تب مالت و سل به انسان با استفاده از نقطه نظرات کارشناسی اعضای آن دانست.

وی در ادامه افزود: با توجه به اینکه شیر یکی از کاملترین غذاها می باشد و منبعی سرشار از پروتئین ها و ویتامین ها می باشد،بایستی در نگهداری شیر از زمان تولید تا مصرف پروتکل های بهداشتی بصورت کامل رعایت گردد و جلسات منظم جهت ارتقا کیفیت شیر تشکیل گردد.

  • گروه خبری : اسلایدر
  • کد خبر : 328550
محمدجواد زارع

محمدجواد زارع

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه