سرپرست شبکه دامپزشکی بافق گفت:
شهروندان گوشت قربانی را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان از اجرای طرح نظارت بهداشتی و شرعی دامهای قربانی در روز عید قربان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی بافق؛ فرزانه سالاری افزود: در راستای حفظ حقوق شهروندان و رعایت الزامات بهداشتی در جهت تضمبن سلامت غذایی همشهریان محترم، طرح ساماندهی کشتار در مناسبتهای مذهبی با همکاری شهرداری شهرستان، 2 بار در سال در روزهای عید قربان، تاسوعا و عاشورا برگزار میشود.
وی با اشاره به ممنوعیت کشتار دام در معابر و منازل اظهار داشت: با توجه به نزدیکی عید قربان و اجرای سنت حسنه ذبح نذورات در این روز، طبق هماهنگیهای انجامشده با مسئولین ذیربط در شهرداری شهرستان، کشتارگاه در روز عید قربان دایر است و بازرسان بهداشتی و ناظران شرعی با حضور در کشتارگاه خدماترسانی لازم را به عموم مردم انجام خواهند داد تا با این روش از آلودگی معابر با خون و ضایعات لاشه دامی پیشگیری شود.
سالاری تصریح کرد: در این ایام، اولویت با ذبح دامهای قربانی و نذورات مردم در کشتارگاه است و با همکاری شهرداری شهرستان، ضمن انجام ذبح رایگان، مطابق با روزهای قبلی تمهیداتی ازجمله در نظرگیری خودروی سردخانه دار جهت حمل گوشت در نظر گرفتهشده است.
این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به ممنوعیت کشتار دام در معابر و منازل به دلیل آلودگیهای زیست محیطی و جلوگیری از شیوع بیماریهای مشترک بین انسان و دام توصیه اکید میشود در همه ایام سال ذبح در کشتارگاه انجام شود تا پروسه پیش سرد گذاری گوشت انجام گیرد. شایان ذکر است بدلیل عدم پیش سرد گذاری گوشت در روز عید قربان، همشهریان عزیز در صورت دریافت گوشت قربانی آن را به مدت ۲۴ ساعت قبل از مصرف، در یخچال نگهداری کنند.
نظر دهید