دیدار مدیرکل دامپزشکی استان یزد با مدیرکل امور فرهنگی، اجتماعی استانداری یزد
برگزاری کارگروه ارتقاءکیفیت شیرخام در دستورکار مدیرکل امور فرهنگی، اجتماعی استانداری یزد قرار گرفت
بهمنظور اجرای مطلوب اهداف کارگروه ارتقاءکیفیت شیرخام، مدیرکل دامپزشکی استان یزد با مدیرکل امور فرهنگی، اجتماعی استانداری یزد دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد، علی فاتحی نیا اشاره به اهمیت فوق العاده شیر گفت: شیر فراوردهایاست که از آن محصولات زیادی تولید میشود و دارای هیچ جایگزینی نمیباشد. لذا با توجه به این مهم و در راستای افزایش سطح کیفیت شیر و محصولات لبنی ایجاد کارگروه ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام امری ضروری میباشد.
وی تصریح کرد: به منظور اجرای مطلوب اهداف کارگروه ارتقاءکیفیت شیرخام، دیدار و گفت و گو با مدیرکل امور فرهنگی، اجتماعی استانداری یزد انجام و طی این دیدار مقرر شد؛ با هدف ارتقاء کیفیت بهداشتی و کاهش بار میکروبی شیر خام و پیشگیری از انتقال بیماریهای مشترک از طریق شیرخام، ساماندهی مراکز عرضه شیرخام و تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر این مراکز، هماهنگی بین بخشی با دستگاههای مرتبط مانند علوم پزشکی، اتحادیه صنف لبنیات، سازمان صنعت، معدت، تجارت، سازمان جهاد کشاورزی و…، ساماندهی حمل و نقل بهداشتی شیرخام و تشدید نظارت بر محلهای دریافت شیرخام مانند صنایع لبنی و مراکز جمع آوری شیرخام و جلوگیری از عرضه شیرخام فاقد ضوابط بهداشتی به صورت مستمر در استان یزد انجام شود تا شیر با کیفیت عالی به دست شهروندان برسد.
فاتحی نیا با بیان آنکه تا کنون نظارت بر مراکز جمع آوری شیر و جلوگیری از ورود شیرهای با کیفیت نامطلوب بهداشتی به چرخه مصرف به طور جدی در دستور کار دامپزشکی بوده است از ادامه این روند و برخورد جدی با خاطیان، در راستای حفظ کیفیت و بهداشت شیر استان و سلامت شهروندان سخن گفت.
این مقام مسئول در پایان به شهروندان توصیه نمود: جهت حفظ سلامت خود و اعضای خانواده تا حد امکان از شیر و فراوردههای لبنی پاستوریزه استفاده نمایند و در صورت استفاده از شیر غیر پاستوریزه حتما قبل از مصرف و فراوری آن را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانند.
نظر دهید