نقش مهم دامپزشکی در سلامت غذا
بازرسی کارشناسان دامپزشکی شهرستان ابرکوه ازمراکز عرضه و طبخ فراورده های خام دامی
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه: حسن شیخی سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان از افزایش بازرسی از مراکز عرضه و طبخ فراورده های خام دامی سطح شهرستان با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد.
ایشان با اشاره به بازدید های مستمر و دوره ای توسط کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه از مراکز تهیه و عرضه فرآورده های خام دامی، هدف از اجرای این بازدیدها را تامین امنیت غذایی و سلامت فرآورده های دامی مصرفی شهروندان عنوان کرد.
وی ادامه داد: دامپزشکی نقش مهمی در سلامت غذا دارد و حضور ناظران در مکان های عرضه و طبخ مواد خامی دامی ضروری است که سازمان دامپزشکی نیز با جدیت این موضوع را پیگیری می کند.
ایشان افزود: با توجه به روزهای پایانی سال و آغاز سال جدید و احتمال افزایش مصرف غذاهای بیرون بر و افزایش استفاده شهروندان از مواد غذایی با پایه فرآورده خام دامی در رستوران ها و کبابی ها ،و... اکیپ های بازرسی و کنترل بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان در راستای ارتقای بهداشت عمومی، کنترل بهداشت گوشت، حفظ سلامت شهروندان و همچنین ممانعت از کشتارهای غیرمجاز اقدام به بازدید و نظارت از رستوران ها، کبابی ها و قصابی ها خواهند کرد و تذکرات لازم را به متصدیان واحد های عرضه و طبخ مواد غذایی ،ارائه خواهند داد.
شیخی همچنین با تاکید بر اهمیت گزارش های مردمی در کشف تخلفات بهداشتی و برخورد با متخلفانی که سلامت شهروندان را به مخاطره می اندازند از آنها خواست تا هرگونه گزارش، انتقاد و پیشنهاد خود را از طریق شماره تماس 03532838131 با کارشناسان اداره دامپزشکی این شهرستان در میان بگذارند.
نظر دهید