رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت :
پیش سردگذاری لاشه ها لازمه جلوگیری از بیماری تب کریمه کنگو می باشد

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی با طرح این موضوع به مردم از سلامت گوشت مورد عرضه در مراکز تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی اطمینان خاطر داد .
محمدرضا صادق پور گفت : باتوجه به آنکه نظارت بر کشتار ، قبل از ذبح دام به صورت دقیق توسط بازرسین دامپزشکی صورت گرفته و همچنین لاشه های استحصالی بعد از کشتار و قبل از عرضه به بازار به مدت 24 ساعت در سالن پیش سرد، نگهداری شده و سپس با خودروهای سردخانه دار به مراکز عرضه حمل می گردند ؛ هیچ گونه نگرانی بابت سلامت گوشت مورد عرضه در مراکز مجاز وجود ندارد .
وی تصریح کرد: استفاده از سیستم پیش سرد گذاری لاشه ها سبب شده تا علاوه بر از بین رفتن عوامل بیماری زای مشترک بین انسان و دام از جمله تب مالت و بخصوص بیماری مهلک و کشنده تب خونریزی دهنده کریمه کنگو بر کیفیت گوشت نیز افزوده شود .
صادق پور در پایان از تمامی مصرف کنندگان خواست تا در راستای تأمین سلامت خود از خرید دام بدون پیشینه بهداشتی، گوشت گرم و همچنین لاشه های بدون مهر و لیبل دامپزشکی خوداری نموده و خرید از مراکز معتبر و مجاز عرضه کننده گوشت را در دستور کار خود قرار دهند .
نظر دهید