رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی اداره کل دامپزشکی استان یزد:
تست سل در بیش از 10 هزار رأس دام سنگین استان تا پایان تیرماه انجام پذیرفت
در 4 ماهه سال جاری 10 هزار و 648 رأس دام سنگین در استان یزد تحت پوشش تست سل قرار گرفتند.
آموزش، زمینه ساز پیشگیری از شیوع بیماری ها
دامداران استان با راه های پیشگیری از شیوع بیماری تب مالت آشنا می شوند
مدیر کل دامپزشکی استان یزد خبر داد:
نظارت 27 گروه بر ذبح دام استان در روز عید سعید قربان
اداره کل دامپزشکی استان یزد در قالب اکیپ های ثابت و سیار بر ذبح دام در روز عید سعید قربان نظارت می کند.
جلسه هماهنگی برگزاری سنت حسنه قربانی در عید سعید قربان تشکیل گردید
کشتارگاه های صنعتی و سنتی استان در روز عید سعید قربان در خدمت شهروندان
با عنایت در پیش بودن عید سعیدقربان و برگزاری سنت حسنه قربانی به منظور ایجاد هماهنگی و اتخاذ تدابیر لازم جهت فراهم نمودن امکانات لازم جهت اجرای این سنت حسنه و اعمال نظارت های شرعی و بهداشتی بر دام های قربانی در راستای حفظ سلامت شهروندان، جلسه ای با حضور مدیرکل دامپزشکی، معاون سلامت، نماینده ولی فقیه در دامپزشکی، رئیس اداره نظارت و نمایندگان سایر ارگان های مرتبط برگزار گردید.
عید سعید قربان نزدیک است:
گوشت نذری را قبل از مصرف به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری نمایید؛ تا قربانی گوشت های قربانی نشوید
با توجه به ضرورت پیش سردگذاری گوشت به مدت 24 ساعت در یخچال، و بعضأ عدم رعایت این مهم در روز عید سعید قربان، ضروری است؛ رعایت اصول ایمنی مورد توجه جدی شهروندان قرار گیرد.
با اصول ایمنی پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو آشنا شوید:
شناسایی اولین مورد قطعی مبتلا به تب کریمه کنگو
تب کریمه کنگو نوعی عفونت ویروسی کشنده محسوب میشود که نوعی انگل به نام کنه هیالوما منبع انتشار آن می باشد.
به مناسبت هفته جهاد کشاورزی:
دیدار مدیر کل دامپزشکی استان یزد با ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان
به مناسبت هفته جهاد کشاورزی مدیرکل دامپزشکی استان یزد و جمعی از همکاران آن مجموعه با ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان دیدار و آمادگی خود را جهت همکاری های لازم در خصوص پیشبرد اهداف عالیه سازمان اعلام نمودند.
پیام تبریک مدیرکل دامپزشکی استان یزد به مناسبت آغاز هفته جهاد کشاورزی
علی فاتحی نیا مدیر کل دامپزشکی استان یزد در پیامی هفته جهاد کشاورزی را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت.
تابستان و بیماری مشترک و خطرناک تب کریمه کنگو
با اصول ایمنی پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو آشنا شوید
تب کریمه کنگو نوعی عفونت ویروسی کشنده محسوب میشود که از نیش کنه آلوده و گوشت آلوده پیش سرد نشده به انسان منتقل میشود.
کارشناس نظارت برفرآورده های خام دامی اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت:
شیر خام را قبل از مصرف به مدت 5 دقیقه بجوشانید
شهروندان جهت حفظ سلامت خود و اعضای خانواده تا حد امکان از شیر و فراورده های لبنی پاستوریزه استفاده نمایند و در صورت استفاده از شیر غیر پاستوریزه حتما قبل از مصرف و فراوری آن را به مدت 5 دقیقه بجوشانند.