به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد
در تابستان مسمومیت ناشی از فساد مواد پروتئینی خام را جدی بگیرید
با توجه به افزایش گرمای هوا و ایجاد شرایط رشد میکروب در مواد پروتئینی، هنگام خرید به طول زمان خرید گوشت سفید و قرمز تا رسیدن به منزل دقت کرده و تهیه محصولات پروتئینی را به مرحله آخر خرید خود موکول کنید.
رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان یزد اعلام کرد:
واحدهای پرورشی اسب استان تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی قرار دارد
در راستای پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان ودام و حفظ سرمایه های دامی، نظارت مستمر بر باشگاه های پرورش اسب در استان یزد صورت می پذیرد.
بیش از 5700 مورد بازرسی بهداشتی از واحدهای تولید، فراوری و عرضه فراورده های خام دامی توسط اداره کل دامپزشکی استان یزد در ماه مبارک رمضان
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت: همه ساله با شروع ماه مبارک رمضان طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی توسط شبکه های دامپزشکی در سراسر استان به اجرا در می آید. در طی اجرای این طرح در رمضان امسال بیش از 2665 واحد تولید، فراوری و عرضه فراورده های خام دامی مورد بازدید و کنترل بهداشتی قرار گرفت.
اقدامات بهداشتی ـ قرنطینه ای به منظور پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو تشدید می شود.
دکتر نرگس حسینی گفت: اصول بهداشتی ـ قرنطینه ای برای جلوگیری از ورود این بیماری مهلک و خطرناک برای جمعیت انسانی، به استان صورت می گیرد .
خرید گوشت های فاقد مهر و لیبل دامپزشکی خطر ابتلاء به بیماری مهلک تب کریمه کنگو را در پی دارد.
محمد علی دادگرنیا گفت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، یک بیماری ویروسی است که در بین انسان و دام مشترک می باشد . این بیماری از راه های گوناگون به خصوص از طریق گزش کنه آلوده، تماس با لاشه و یا خون آلوده به انسان منتقل می شود. به همین دلیل خرید گوشت های فاقد لیبل خطر ابتلاء به بیماری مهلک کریمه کنگو را در پی دارد.
اجرای طرح پایش شیر در استان یزد
خانم دکتر فاطمه برهانی گفت : با توجه به جایگاه شیر در چرخه مصرفی مردم، طرح پایش شیر در راستای بهبود کیفیت شیر استان و حفظ سلامت مردم جامعه به صورت هدفمند صورت می گیرد .