• 1400/10/15 - 10:31
  • تعداد بازدید : 408
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان اردکان خبر داد:

طرح پایش شیر خام در شهرستان اردکان آغاز شد

طرح پایش شیرخام در واحدهای تولیدی، مراکز جمع آوری شیر و کارخانه‌های لبنی در سطح شهرستان اردکان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان اردکان، طاهره عظیم پور با اعلام این خبر، هدف از اجرای این طرح را شناسایی نقاط بحرانی ناشی از مصرف شیر خام و فراورده های حاصل از آن و در نتیجه ارتقای سلامت شیر خام و آموزش های لازم جهت ارتقای دانش و آگاهی واحدهای مورد پایش و هم چنین ارائه راهکارهای اصولی و فنی جهت کاهش مخاطرات شیرخام بیان کرد.

عظیم پور گفت: در گام نخست طرح پایش شیر خام شهرستان  بیش از 32 نمونه اخذ می شود که از تعداد 20 نمونه از واحدهای گاوداری ها، 10 نمونه از واحدها و مراکز جمع آوری شیری و 2 نمونه از کارخانه‌های لبنی سطح شهرستان خواهد بود.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه شیرخام سرشار از مواد مغذی مورد نیاز روزانه جامعه است؛ حفظ سلامت بهداشتی آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در این راستا همه شرایط و ضوابط بهداشتی درطول زنجیره غذایی از تولید تا مصرف باید رعایت شود تا فرآورده سالم و با کیفیت بهداشت به دست مصرف کننده برسد.

وی در ادامه با بیان اینکه این برنامه به صورت ماهانه در کل طول سال انجام می‌شود؛ افزود: شاخص‌های بهداشتی از جمله میزان بار میکروبی، تقلب ها شامل افزودنی‌های غیرمجاز از جمله: جوش شیرین، نشاسته، هیپوکلریت، فرمالئین و آب و همچنین آفلاتوکسین M۱  و توتال مورد ارزیابی قرار می گیرد.

عظیم پور افزود: واحدهای هدف در این طرح دامداری های صنعتی و سنتی، مراکز جمع آوری شیر فعال و کارخانجات لبنی شهرستان  هستند.

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان اردکان از همه شهروندان خواست: شیر و سایر فرآورده های لبنی پاستوریزه را از مراکز فروش مجاز و تحت نظارت  دامپزشکی تهیه کنند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان اردکان
  • کد خبر : 280551

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه