چهارشنبه 28 خرداد 1404

flag
لیست اخبار صفحه :107
جهت قربانی کردن دام به کشتارگاه مراجعه کنید
خطر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو طی کشتار غیر مجاز در عید سعید قربان

جهت قربانی کردن دام به کشتارگاه مراجعه کنید

کشتار دام در کشتارگاه ها و تحت نظارت کارشناسان بهداشتی دامپزشکی و پیش سرد کردن گوشت از روش های مهم پیشگیری از ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو می باشد.

پیش سرد گذاری لاشه های دامی کشتاری در شهرستان بهاباد صورت می گیرد
گوشت های ممهور به مهر دامپزشکی را با خیالت راحت مصرف کنید:

پیش سرد گذاری لاشه های دامی کشتاری در شهرستان بهاباد صورت می گیرد

با توجه به رفع مشکلات ساختاری برق کشتارگاه و اصلاح و تعمیر پیش سرد کشتارگاه بهاباد، انجام پیش سرد گذاری لاشه های دام کشتاری به مدت 24 ساعت در کشتارگاه صورت می پذیرد.

 کشتارگاه های صنعتی و سنتی استان در روز عید سعید قربان در خدمت شهروندان
جلسه هماهنگی برگزاری سنت حسنه قربانی در عید سعید قربان تشکیل گردید

کشتارگاه های صنعتی و سنتی استان در روز عید سعید قربان در خدمت شهروندان

با عنایت در پیش بودن عید سعیدقربان و برگزاری سنت حسنه قربانی به منظور ایجاد هماهنگی و اتخاذ تدابیر لازم جهت فراهم نمودن امکانات لازم جهت اجرای این سنت حسنه و اعمال نظارت های شرعی و بهداشتی بر دام های قربانی در راستای حفظ سلامت شهروندان، جلسه ای با حضور مدیرکل دامپزشکی، معاون سلامت، نماینده ولی فقیه در دامپزشکی، رئیس اداره نظارت و نمایندگان سایر ارگان های مرتبط برگزار گردید.

گوشت نذری را قبل از مصرف به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری نمایید؛ تا قربانی گوشت های قربانی نشوید
عید سعید قربان نزدیک است:

گوشت نذری را قبل از مصرف به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری نمایید؛ تا قربانی گوشت های قربانی نشوید

با توجه به ضرورت پیش سردگذاری گوشت به مدت 24 ساعت در یخچال، و بعضأ عدم رعایت این مهم در روز عید سعید قربان، ضروری است؛ رعایت اصول ایمنی مورد توجه جدی شهروندان قرار گیرد.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور