• 1402/01/31 - 09:06
  • تعداد بازدید : 415
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه بهداشتی تب کریمه کنگو

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بهاباد دکتر محمدعلی دادگرنیا بیان کرد: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است که علائم کلینیکی مشهودی در دام های آلوده ندارد ولی در انسان ایجاد بیماری شدید و گاهی کشنده می نماید بنابراین توصیه می شود شهروندان به موارد بهداشتی زیردقت فرمایند.

راه اصلی انتقال این بیماری عمدتا از طریق گزش کنه، له کردن کنه با دست(بدون دستکش)، تماس با خون، ترشحات خونی و گوشت دام آلوده می باشد لذا رعایت بهداشت فردی هنگام تماس با دام، گوشت و آلایش دامی موکدا توصیه می شود.

برای اطمینان کامل از سلامت گوشت و آلایش دامی حتما گوشت تازه را به مدت 24 ساعت و جگر و آلایش دامی را به مدت 48 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه یخچال نگهداری نمایند تا تغییرات پ هاش گوشت باعث از بین رفتن ویروس احتمالی بیماری شود.

از خوردن جگر خام و گوشت نیم پز  جدا خودداری نمایند ویروس این بیماری در برابر حرارت بسیار حساس است و پختن گوشت باعث از بین رفتن ویروس بیماری می شود.

ایشان توصیه نمود: مبارزه با انگل‌های خارجی دام از طریق سمپاشی اماکن دامی، حمام ضد کنه دام و رعایت نکات ایمنی کشتار دام و نگهداری لاشه دام پس از ذبح تا 24 ساعت در دمای 0تا 4 درجه قابل پیشگیری می باشد، لذا به همشهریان عزیز توصیه می کنیم از گوشت قرمز دارای مهر و لیبل دامپزشکی استفاده نمایند.

وی در پایان بیان کرد همشهریان در صورت مشاهده هر گونه تخلف در حوزه دامپزشکی می توانند با شماره 1512 تماس حاصل نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بهاباد,اسلایدر,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 300355
محمدجواد زارع

محمدجواد زارع

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه