• 1402/05/04 - 10:06
  • تعداد بازدید : 499
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز نظارت دامپزشکی بافق بر مراکز طبخ غذا در مساجد و حسینیه ها در ایام محرم

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی بافق، فرزانه سالاری رئیس دامپزشکی بافق ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) از تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی بافق بر مراکز طبخ غذای نذری و بازدید از آشپزخانه های مساجد و حسینیه ها در ایام محرم خبر داد.

سالاری در بازدید شبانه و سرزده از آشپزخانه های حسینیه و مساجد روستای مبارکه شهرستان بافق گفت: نظارت بهداشتی بر ذبح دام، قطعه بندی گوشت دام های قربانی و تضمین سلامت عزاداران در ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان از اهم اقدامات دامپزشکی در این ایام است.
رئیس دامپزشکی بافق با بیان اینکه این بازدید به منظور نظارت بر سلامت گوشت دام های قربانی و با حضور اکیپی متشکل از دامپزشکی و کانون سلامت مبارکه انجام شده است.
وی افزود: در این بازدید نکات بهداشتی لازم در رابطه با نحوه نگهداری گوشت دام های قربانی و اقدامات لازم در جهت سلامت غذای نذری به متولیان امر در هیئت های عزاداری روستای مبارکه ارائه گردید.
وی در ادامه ضمن اشاره به اهمیت پیشگیری از بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام به ویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو عنوان کرد: تب کریمه کنگو در اثر تماس با گوشت، خون و سایر قسمتهای دام آلوده به انسان منتقل شده و اصلی ترین راه گسترش آن، ذبح دام به صورت غیربهداشتی می باشد، بنابراین از عموم متولیان هیئت های عزاداری درخواست کرد تا گوشت استحصالی را به مدت۲۴ ساعت قبل از طبخ حتما در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتی گراد یخچال نگهداری کنند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بافق,اسلایدر
  • کد خبر : 305416
محمدجواد زارع

محمدجواد زارع

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه