سه شنبه 20 خرداد 1404

flag
  • 1404/02/13 - 11:19
  • تعداد بازدید : 92
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیشگیری ازتب کریمه کنگو مستلزم رعایت نکات بهداشتی دامپزشکی است

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان میبد، دکتر سیدمحمدحسین موسوی؛ سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان، بیشترین علت ابتلای بیماران به تب کریمه کنگو را تماس با دام یا مصرف گوشت های آلوده حاصل از ذبح غیر مجاز دام ها دانست.

سرپرست دامپزشکی شهرستان میبد، به دامداران توصیه کرد: از آنجا که گزش کنه به عنوان یکی از راه های انتقال بیماری تب کریمه کنگو شناخته شده است، ضمن پرهیز از له کردن کنه با دست، همواره سم پاشی جایگاه های نگهداری دام و سم پاشی بدن دام، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، پرهیز از خرید و نگهداری هرگونه دام قاچاق و فاقد هویت و... را در دستور کار و در اولویت فعالیت های خود قرار دهند.

وی با بیان این مطلب که ابتلاء به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو  می تواند به مرگ منجر شود، افزود: پیشگیری از این بیماری تنها روش مطمئن جهت جلوگیری از ابتلاء به آن می باشد، پس از مصرف کنندگان گوشت دام انتظار می رود که گوشت مصرفی خود را از فروشگاه های مجاز تحت نظارت دامپزشکی خریداری نموده و از مصرف گوشت های فاقد مهر و لیبل و یا کشتار شده در مکان های غیر مجاز خودداری نمایند.

دکتر موسوی در پایان عنوان کرد: خطر ابتلاء به بیماری تب کریمه کنگو را جدی بگیرید و با رعایت نکات بهداشتی و ایمنی، سلامت خود و خانواده ی خود را تضمین نمایید و در صورت مشاهده کشتار غیر مجاز و یا گوشت فاقد مهر و لیبل معتبر دامپزشکی با سامانه فوریتهای دامپزشکی 1512 تماس حاصل فرمایید.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان میبد,اسلایدر,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 338453
محمدجواد زارع

محمدجواد زارع

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور