رئیس اداره نظارت دامپزشکی استان یزد:
نظارت بهداشتی در استان یزد به طور مستمر در حال انجام می باشد
در راستای جلوگیری از ورود محصولات فاسد و غیر بهداشتی به چرخه مصرف شهروندان و حفظ سلامت عمومی جامعه، نظارت بر کلیه مراکز عرضه فراورده های خام دامی به صورت مستمر و شبانه روزی در حال انجام می باشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد، سید مهدی موسوی پور گفت: حفظ سلامت شهروندان در اولویت دامپزشکی و نظارت بهداشتی ابزار اصلی این نهاد سلامت محور در نیل به این مهم می باشد.
موسوی پور گفت: با توجه به آنکه فراورده های دامی نظیر انواع گوشت گاو، گوسفند، مرغ و ماهی و دیگر منابع پروتئینی، شیر و فرآوردههای لبنی، عسل و .... از اقلام پرمصرف می باشد؛ ضمن نظارت و بازرسی های مستمر و شبانه روزی بر کشتارگاهها و مزارع پرورش انواع دام ، طیور و آبزیان و پایش مستمر وضعیت بیماریهای قابل انتقال از انواع حیوانات به انسان، نظارت مداوم بر مراکز تولید، عرضه و بستهبندی انواع مواد پروتئینی و غذایی نیز صورت می گیرد تا محصول با کیفیت در دسترس شهروندان قرار گیرد.
این مقام مسئول عرضه فرآورده خام دامی فاقد شناسنامه بهداشتی دامپزشکی و شرایط نامناسب بهداشتی را تخلف عنوان نمود و تصریح کرد: با متخلفانی که با اهمال کاری موجب آسیب به سلامت شهروندان و کاهش سطح بهداشت عمومی جامعه می شوند؛ برخورد جدی صورت می گیرد.
وی با بیان آنکه توجه شهروندان به خرید از مراکز مجاز و تحت نظر دامپزشکی و دقت به مهر و برچسب دامپزشکی بر روی محصول که نشان دهنده تاریخ تولید و انقضاء می باشد؛ نقش کلیدی در حفظ سلامت عمومی شهروندان دارد؛ از آنان خواست: در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را جهت اقدام لازم از سوی دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند تا با اقدام به موقع از ایجاد آسیب به شهروندان پیشگیری شود.
نظر دهید