بررسی وضعیت بهداشتی کشتارگاه های طیور استان توسط دامپزشکی
حضور سرزده مدیرکل دامپزشکی در یک واحد کشتارگاه صنعتی طیور
مدیرکل دامپزشکی استان یزد به همراه معاون سلامت و مسئول اداره نظارت، به طور سرزده از یک واحد کشتارگاه های طیور استان بازدید و نحوه فعالیت و رعایت شیوه نامههای بهداشتی را مورد برسی قرار دادند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد، علی فاتحی نیا، گفت: در راستای حفظ سلامت شهروندان و ارتقاء بهداشت عمومی جامعه، نظارت بر نحوه فعالیت کشتارگاههای طیور و بررسی چگونگی رعایت مسائل و شیوه نامههای بهداشتی توسط عوامل این واحدها همواره مورد توجه دامپزشکی بوده است.
وی افزود: اطمینان از سلامت محصول مورد عرضه در بازار با نظارت کارشناسان دامپزشکی بر محمولههای مرغ زنده از زمان ورود به کشتارگاه تا پایان کار کشتار، بسته بندی، نگهداری و حمل و توزیع صورت می گیرد.
فاتحی نیا اظهار داشت: حضور مستمر کارشناسان شرعی و بهداشتی در کشتارگاه ها و نظارت بر روند استحصال، اطمینان از عرضه مرغ بهداشتی و حلال را تضمین می کند.
این مقام مسئول هدف از انجام بازدید های ادواری را اجرای دستورالعمل ها و رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مدیران و پرسنل کشتارگاه، بویژه در شرایط خاص کنونی و وجود ویروس منحوس کرونا بیان کرد و با اشاره به نقش کلیدی کشتارگاهها در تأمین بهداشت و سلامت عمومی جامعه، هرگونه سهل انگاری در رعایت مسائل بهداشتی توسط این مراکز را وارد شدن آسیب جدی به سلامت جامعه اعلام نمود و خواستار توجه جدی عوامل این مراکز به شیوه نامه های بهداشتی شد.
مدیرکل دامپزشکی استان یزد در پایان از شهروندان خواست: به منظور حفظ سلامت خود، فراورده پروتئینی مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز دامپزشکی و به صورت بسته بندی تهیه نمایند و به لیبل ممهور به مهر دامپزشکی، تاریخ تولید و انقضاء و همچنین شرایط نگهداری توجه ویژه نمایند.
نظر دهید