• 1402/02/06 - 13:38
  • تعداد بازدید : 243
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام بیش از 6000 بازدید از واحد های تولیدی و توزیعی فرآورده های خام دامی استان یزد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد، دکتر علی فاتحی نیا مدیر کل دامپزشکی استان از پایان طرح نظارت نوروزی و ماه مبارک رمضان با 6326 بازدید از اماکن عرضه مواد خام دامی و رستورانها، هتل ها و... در سراسر استان خبر داد.

وی گفت:در این طرح نظارتی که از 13 اسفندماه سال گذشته شروع وتا5 اردیبهشت ماه ادامه داشت تعداد 43809 راس دام سبک به وزن887021 کیلوگرم،1431 راس دام سنگین به وزن 410306 کیلوگرم در کشتارگاه های دام استان تحت نظر مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی و همچنین ناظرین بهداشتی بخش دولتی روانه بازار شد.

فاتحی نیا بیان نمود: در کشتارگاه طیور استان نیز همانند کشتارگاه دام استان علاوه بر ناظرین بهداشتی دامپزشکی ناظرین بهداشتی بخش دولتی نیز فعال بوده و کلیه مراحل استحصال گوشت مرغ را تحت نظارت خود درآورده که در این مدت زمان طرح تشدید نظارت بهداشتی 2655694 قطعه طیور به وزن 5119885 کیلوگرم استحصال شد که ازاین مقدار27489 کیلوگرم بدلیل عدم قابل مصرف انسانی از چرخه خارج گردید.

ایشان در ادامه تصریح کرد: در مدت زمان طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی از6326 مورد بازدید بعمل آمده مقدار 5258 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف انسانی معدوم شد.

وی با بیان اینکه تامین سلامت فرآورده های  خام دامی یکی از رسالت های دامپزشکی می باشد گفت: در این مدت زمان اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی تعداد 6 واحد عرضه فرآورده خام دامی متخلف برابر دستور مقام محترم قضایی پلمپ گردید.

بنابراین گزارش، در زمینه عملیات نظارت بهداشتی بر «تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده‌های دامی» در همین مدت زمان نیز اقدامات قابل‌توجهی صورت گرفته است که 6326 بازدید صورت گرفته از انواع واحدهای عرضه، انبارها، سردخانه‌ها، مراکز قطعه‌بندی و بسته‌بندی و کشتارگاههای دام و طیور، حاکی از نظارت دقیق و مستمر صورت گرفته بر اساس تعهد به وظایف سازمانی در جهت حفظ سلامت جامعه می باشد.

  • گروه خبری : اسلایدر,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 300561
مدیر روابط عمومی اداره کل دامپزشکی یزد

مدیر روابط عمومی اداره کل دامپزشکی یزد

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه