شرایط بهداشتی نگهداری و پیشگیری از مسمومیت تخم مرغ
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه با توجه به وارد شدن به فصول گرم سال و مساعد بودن شرایط فساد برای فراورده های خام دامی از جمله تخم مرغ ؛ شیخی سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه توضیحاتی را در این خصوص به شرح زیر ارائه نمود:
سالمونلا یکی از باکتریهای بیماریزای مشترک بین انسان و طیور است که یکی از راه های انتقال آن مصرف تخم مرغ آلوده می باشد.
در این بیماری عفونت سالمونلا ممکن است از روده ها به جریان خون و بعد از آن در سایر نقاط بدن پخش شود .
علائمی مانند تهوع، اسهال، استفراغ و گاهی تب که به دنبال مصرف تخم مرغ ناسالم بروز می کند می تواند از نشانه های بیماری باشد.
راهکارهای پیشگیری از مسمومیت مرتبط با تخم مرغ:
در هنگام خرید تنها تخم مرغ های تمیز و بدون ترک که دارای تاریخ تولید ،انقضا ، پرینت مناسب و در شرایط مناسب و خنک نگهداری شده اند باید خریداری شده و از خرید تخم مرغ های نگهداری شده در دمای محیط خودداری نمایید همچنین از خرید تخم مرغ محلی نیز خودداری کنید.
پس از خریداری تخم مرغ ها باید در یخچال در ظرف بسته بندی نگهداری شده و جهت حفظ کیفیت تا حداکثر ۳ هفته مصرف شوند تخم مرغ های پخته ترجیحا بلافاصله پس از پخت مصرف شوند. تخم مرغ ها یا باقی مانده غذاهای حاوی تخم مرغ از یک وعده غذایی باید در یخچال نگهداری شده و در مدت حداکثر ۳ تا ۴ روز مصرف شوند.
وی در پایان از عرضه کنندگان تخم مرغ در سطح شهرستان خواست تا با رعایت شرایط مناسب نگهدای تخم مرغ از سلامتی هموطنان خود حفاظت کنند
نظر دهید