• 1402/02/17 - 08:06
  • تعداد بازدید : 573
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نشست سرپرست اداره دامپزشکی با ناظرین شرعی و بهداشتی کشتارگاه دام

در اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه، جلسه توجیهی ناظرین شرعی ، فنی و بهداشتی کشتارگاه دام شهرستان ، در محل اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه برگزار گردید.

در نشست دکتر حسن شیخی سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه با اشاره به عملکرد کشتارگاه شهرستان  در طی چند سال اخیر گفت، با توجه به نیاز مبرم شهروندان به فرآورده های خام دامی و بالطبع آن، گوشت قرمز می بایست کشتارگاه همراه با استانداردها و پروتکل های ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی کشور نسبت به بهبود سلامت و کیفیت گوشت  خود اقدام نماید تا به به یاری خدا به اهداف از پیش تعیین شده برسیم.

وی نقش ناظرین فنی بهداشتی و شرعی  مستقر در کشتارگاههای را تامین گوشت استحصالی با بالاترین کیفیت بیان نمود و گفت در خصوص بهداشت و سلامت هیچ گونه ملاحظه ای وجود ندارد زیرا سلامت جامعه دردست شما می باشد.

شیخی در ادامه بیان نمود باتوجه به شروع فصل گرما و افزایش فعالیت کنه ها که  مسبب انتقال ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در دام ها می باشند که متعاقب آن مصرف گوشت عدم پیش سرد گذاری شده  باعث بروز تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در انسان می شود گفت: یکی از راه های موثر در کاهش بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو قرار دادن گوشت استحصالی از کشتارگاه در سردخانه کشتارگاه به مدت24 ساعت به منظور ایجاد جمود نعشی واز بین رفتن ویروس  می باشد.

ایشان توصیه نمود: مبارزه با انگل‌های خارجی دام از طریق سمپاشی اماکن دامی، حمام ضد کنه دام و رعایت نکات ایمنی کشتار دام و نگهداری لاشه دام پس از ذبح تا 24 ساعت در دمای 0تا 4 درجه قابل پیشگیری می باشد، لذا به همشهریان عزیز توصیه می کنیم از گوشت قرمز دارای مهر و لیبل دامپزشکی استفاده نمایند.

وی درپایان ضمن تشکر از حضور کلیه مسئولین کشتارگاه شهرستان در این جلسه هماهنگی ابراز امیدواری نمود که بتواند جلسات فنی بیشتری جهت ایجاد وحدت رویه و بررسی مشکلات بهداشتی  برگزار نماید.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ابرکوه,اسلایدر
  • کد خبر : 301098
محمدجواد زارع

محمدجواد زارع

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید