تاکید دامپزشکی اردکان بر نگهداری لاشه های کشتار شده در اتاق پیش سرد کشتارگاه
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان اردکان، برای جلوگیری از سرایت بیماریهای مشترک بین انسان و دام ضروری است گوشت به مدت ۲۴ ساعت در اتاق پیش سرد کشتارگاه نگهداری شود.
لاشه های استحصالی کشتارگاه باید به مدت 24 ساعت در اتاق پیش سرد و دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد، نگهداری شود
دکتر عظیم پور؛ رئیس دامپزشکی شهرستان اردکان گفت: علاوه بر اهمیت بازرسی قبل و پس از کشتار توسط ناظران کشتارگاه، نگهداری لاشه ها به مدت 24 ساعت در پیش سرد کشتارگاه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است که ایسن امر در کشتارگاه دام شهرستان اردکان صورت می گیرد.
وی در ادامه افزود: نگهداری گوشت قرمز پس از کشتار دام به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه باعث تغییر در میزان اسیدیته گوشت و از بین رفتن بسیاری از عوامل بیماری زا از جمله عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو می شود.
عظیم پور، در پایان از شهروندان خواست به منظور جلوگیری از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام، از کشتار غیر مجاز دام در منازل و خرید گوشت فاقد مشخصات و لیبل دامپزشکی خودداری کنند و در زمان قطعه بندی گوشت حتما از دستکش یکبار مصرف استفاده نمایند.
نظر دهید