چاپ
ارسال به دوست

سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت:

ذبح دام در کشتارگاه، تنها راه تضمین سلامت گوشت قربانی می باشد

یکی از راه های انتقال بیماری مشترک، از طریق گوشت آلوده می باشد؛ لذا با توجه به غیرقابل شناسایی بودن بیماری تب کریمه کنگو در دام و نزدیک بودن عید سعید قربان، بهترین راهکار برای جلوگیری از بروز مشکل، ذبح دام های قربانی در کشتارگاه می باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد: سید مهدی موسوی پور اظهارداشت: کشتار دام باید درکشتارگاه و زیر نظر ناظرین بهداشتی و شرعی دامپزشکی و همچنین همراه با پیش سردگذاری لاشه ها صورت بگیرد.

موسوی پور افزود: کشتار دام های قربانی در کشتارگاه ها ضامن سلامت جامعه است و در همین راستا، دامپزشکی به همراه سایر ارگان های مرتبط آماده ارائه خدمت به مردم، در اجرای هرچه بهتر سنت حسنه قربانی می باشد.

وی تصریح کرد: تمامی کشتارگاه های استان به منظور ارائه خدمات رایگان و نظارت شرعی و بهداشتی بر مراسم ذبح دام های قربانی و پیش سردگذاری لاشه ها باز می باشد و با توجه به اینکه بیماری تب کریمه کنگو در دام قابل شناسایی نمی باشد؛ شهروندان می توانند با مراجعه به این مراکز و انجام سنت حسنه قربانی از سلامت گوشت مورد توزیع به شهروندان اطمینان حاصل نمایند.

سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان یزد در پایان گفت: تنها راه اطمینان از سلامت گوشت، پیش سردگذاری لاشه هاست لذا در صورت عدم دسترسی به کشتارگاه، ضمن رعایت شرایط بهداشتی و حفاظت فردی هنگام ذبح، گوشت قربانی را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف نمایند.

  • کد خبر: ٢٤٢٠٨٢/
  • ١٢:٢٩ - 1398/05/16/
  • تعداد بازدید: 60

خروج