• 1399/04/28 - 12:38
  • تعداد بازدید : 343
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان اشکذر در حاشیه بازدید از واحد کشتارگاه بلدرچین مزرعه سبز گفت:

با رعایت بهداشت در زنجیره کشتار و مراحل بسته بندی گوشت طیور و ماکیان به یک محصول ارزشمند غذایی دسترسی داریم

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان اشکذر، شریعتمدار سرپرست این اداره در حاشیه بازدید از واحد کشتارگاه بلدرچین مزرعه سبزاظهار داشت: هدف اصلی استفاده از گوشت در جیره ی غذایی تأمین پروتئین موردنیاز بدن است. درصد پروتئین گوشت طیور به نسبت از انواع گوشتهای دیگر بالاتر است و در عین حال بیماری های قابل انتقال از گوشت طیور به انسان محدود است.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان اشکذر، شریعتمدار سرپرست این اداره در حاشیه بازدید از واحد کشتارگاه بلدرچین مزرعه سبزاظهار داشت: هدف اصلی استفاده از گوشت در جیره ی غذایی تأمین پروتئین موردنیاز بدن است. درصد پروتئین گوشت طیور به نسبت از انواع گوشتهای دیگر بالاتر است و در عین حال بیماری های قابل انتقال از گوشت طیور به انسان محدود است.

وی در ادامه افزود: ازجمله این بیماریها می توان به سالمونلوزیس اشاره کرد که اغلب گوشت طیور در مرحله آماده سازی آلوده شده و ازاین رو چنانچه پس از سر بریدن طیور ، پرکنی، تهیه گوشت و ذخیره آن بطور بهداشتی صورت گیرد ، خطری از  نظر انتقال این بیماری به انسان وجود ندارد.

سرپرست شبکه دامپزشکی اشکذر ضمن بیان مطالب فوق، تذکرات لازم در خصوص رعایت کلیه موازین بهداشتی در راستای افزایش کیفیت محصولات تولیدی را به مسئول فنی بهداشتی این کشتارگاه ابلاغ نمود و درپایان ایشان ضمن بیان مطالبی در خصوص مقابله با ویروس کرونا در محیط کار ازپرسنل و مسئولین کشتارگاه بلدرچین مزرعه سبز تقدیر وتشکر کرد .

  • گروه خبری : اخبار شهرستان اشکذر
  • کد خبر : 253903
کلمات کلیدی