• 1397/12/19 - 08:47
  • تعداد بازدید : 369
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان یزد گفت :

هدف از انجام نظارت های دامپزشکی، اطمینان از سلامت فراورده های خام دامی عرضه شده به شهروندان می باشد

هدف از انجام نظارت های دامپزشکی، اطمینان از سلامت فراورده های خام دامی عرضه شده به شهروندان و سلامت و آرامش شهروندان نتیجه حضور فعال دامپزشکی و نظارت این دستگاه بر تولید فرآورده های خام دامی می باشد .

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد : سید حسین امامی با تأکید بر نقش دامپزشکی در حفظ سلامت جامعه گفت : سلامت فراورده های خام دامی مورد مصرف مردم جامعه، مرهون تلاش و زحمات ناظرین بهداشتی دامپزشکی می باشد که در راستای حفظ  سلامت و آرامش جامعه فعالانه انجام وظیفه می نمایند.

امامی اظهار داشت: نظارت بهداشتی بر امر تولید، توزیع ، حمل و نقل و عرضه ی فراورده های خام دامی از جمله مهمترین وظایف دامپزشکی به شمار می رود و این ارگان در طول تمامی ایام سال در حال اعمال این نظارت ها در سطح واحدهای تحت نظارت خود، با هدف رسیدن فراورده های خام دامی سالم به دست مردم می باشد.

وی با بیان اینکه جامعه ای پویا و سالم نیازمند انسان سالم می باشد؛ از شهروندان خواست: هنگام خرید فراورده های خام دامی به لیبل درج شده بر روی لاشه یا بسته بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء ، نوع محصول، کد بهداشتی بهره بردای دامپزشکی و ... می باشد؛ توجه نمایند و در صورت مشاهده ی هر گونه تخلف بهداشتی از طریق شماره تلفن 1512 مراتب را به اطلاع کاشناسان دامپزشکی برسانند.

  • گروه خبری : اسلایدر
  • کد خبر : 7356
کلمات کلیدی
لینک کوتاه